Közélet

2013.12.23. 20:50

Pintér József kitüntetést vett át a megnyitón

A keceli virágkiállítás megnyitóján vehette át Pintér József, a Pintér Művek tulajdonosa Bányai Gábortól a megyei önkormányzat elismerését a Bács-Kiskun Megyéért Díjat.

Barta Zsolt

A megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy ez egy olyan elismerés, mely odaítéléséről nem politikusok, hanem egy erre külön felkért testület döntött. Nagyon sok jelölt közül választották ki a keceli nagyvállalkozót, aki példájával sokaknak jelenthet biztatást ezekben az években is. Pintér Józsefnek sok az irigye, fogalmazott Bányai Gábor, az utat azonban kevesen vállalják, amit ő bejárt. Éjjel és nappal is dolgozik gyermekkora óta, s ennek az eredménye az, amit elért. Nem sorozatterméket, hanem egyedi megrendelések alapján készített speciális alkatrészeket, eszközöket, berendezéséket szállít a vállalkozása a paksi atomerőműtől norvégiai erőművekig bezárólag a világ több országába. A politikus hangsúlyozta, hogy a keceli üzletember az a személy, aki a megye a térség egyik legismertebb vállalkozója, aki a városának is hírnevet szerzett. Majd a megyei elnök legvégül kijelentette: a díj nem egy életút lezárását jelenti, hanem további biztatást a munka folytatására.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bányai Gábor adja át Pintér Józsefnek a díjat
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!