Közélet

2010.08.09. 23:21

Félegyházán Kapus a Fidesz-KDNP jelöltje

Közös jelölteket indít az önkormányzati választásokon Kiskunfélegyházán a Fidesz és a KDNP. Ezt a tegnapi sajtótájékoztatón jelentette be Kerényi János a Fidesz regionális igazgatója.

Szentirmay Tamás

Polgármester-jelöltjük Kapus Krisztián, aki a térség országgyűlési képviselője és a képviselő-testület tagja. Kerényi világossá tette: rövid, olcsó és hatékony kampányt szeretnének.

A tíz képviselő-jelölt közül hat jelenleg is tagja a városi közgyűlésnek.
Kapus Krisztián bejelentette, hogy polgármester-jelöltté válásával, lemond minden önkormányzati bizottsági tagságáról. A Constantinum Intézetben betöltött intézményvezetői tisztségéről már június végén leköszönt, fizetés nélküli szabadságon van. A választásokig a következő négyéves ciklus előkészítésével akar foglalkozni.

Az elkövetkezendő időszakban a KDNP-vel közösen, városi konzultációt hirdetnek. Egy hónapon keresztül szeretnék megkérdezni a településen élőket arról, milyen problémákat látnak, és min szeretnének változtatni.

Programjukat a Félegyházán élők véleménye alapján akarják alakítani. Kapus Krisztián szerint nem lesz könnyű feladatuk, ha megválasztják őket, de sikeres várost szeretnének Kiskunfélegyházából.

Ezek is érdekelhetik