Kék hírek, bulvár

2008.11.13. 10:13

Mit szól majd az asszony! Katust a feleségével fenyegette Zuschlag

Zuschlag és Katus Ferenc közötti, titkosszolgálati módszerekkel rögzített telefonbeszélgetéseket hallgat ma (csütörtök) délelőtt a bíróság. Az eddig lejátszott beszélgetésekből az derült ki, hogy igyekeztek „félre vinni” az ellenük folytatott nyomozást.

Noszlopy

Katus például – amikor a rendőrök házkutatni érkeztek a lakására – kijelentette a nyomozóknak, hogy nincs nála a kulcs, a fia elvitte, így nem tudnak bejutni a házba.

Pedig – mint a beszélgetésből kiderült – össze volt nála készítve a „cucc”, ám így szerencsére a nyomozók nem jutottak hozzá.

Egy másik beszélgetésben Katus – akkor már tartva az ellenük folytatott eljárástól – azt közli Zuschlaggal, hogy inkább nem akar hozzányúlni a pályázatból befolyt 3 millióhoz. Mire Zuschlag emlékezteti arra, hogy Katusnak ebből származik a jövedelme, és mit fog szólni Olga, a felesége, ha kevesebb fizetést visz haza.

Zuschlag a beszélgetések közben igyekezett nyugtatgatni Katust, és bagatellizálni az eljárást. (Ekkor még abban a szakaszban járunk, amikor nem az ügyészek, hanem a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság nyomozott).

Zuschlag meg is jegyzi, hogy korrektek a rendőrök és nem lesz semmi baj…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!