Kék hírek, bulvár

2008.06.11. 13:49

Könnyűbulvár, avagy hogy találjuk meg Liv Tyler fenekét?

A mostani összeállításból kiderül, hogyan vert le mindenkit egy kungfuzós panda, nem lehetünk meg a legújabb Angelina Jolie story nélkül sem és Selma Blair 10 kilót hízott. Hogy ki ő? Mindjárt kiderül.

Baon.hu

Mindenkit lerúgott a kungfuzós panda

Az első helyen végzett és a vártnál másfélszer nagyobb első hétvégi bevételt produkált a Kung Fu Panda című animációs film: a gyártó stúdió legfeljebb 40 millió dollárra számított, ehhez képest 60 millió lett a végeredmény. Az animációs filmek történetében ez a harmadik legjobb teljesítmény a Harmadik Shrek és a Shrek 2 után. A DreamWorks stúdió szerint ez annak a bizonyítéka, hogy szükség van színvonalas családi filmekre.

A Kung Fu Panda Póról, egy bájosan mamlasz mackóról szól, aki mindenáron meg akar tanulni kungfuzni. Végül ez olyannyira jól sikerül neki, hogy meg tudja védeni övéit a gonosz hóleopárdtól, és ő lesz a mondákban megjósolt rettenthetetlen Sárkányharcos.  
Közben az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága is szépen muzsikál: a harmadik héten negyedmilliárd dollárnál tart Amerikában. (Kung Fu Panda – hazai bemutató: 2008. július 3.)



Angelina egy vagyont költött a babaszobára

 
Mindenki levegő után kapkodott, amikor híre ment, hogy Jennifer Lopez a szülése előtt 50 ezer dollárért (8 millió forint) rendeztette be a babaszobát, pedig hol van ez az összeg attól, amennyiért Angelina Jolie vásárolt be érkező ikrei számára. A színésznő és párja, Brad Pitt 140 ezer dollárt (22,5 millió forint) csengettek ki azért, hogy a kicsik minél kényelmesebb és fényűzőbb körülmények között gőgicsélhessenek. A sztárok között felkapott Petit Tresor bababutikból rendelték az árut, és a cég emberei rendezték be a szobát Angie szigorú felügyelete alatt.

A babaszoba úgynevezett Versaille stílusban készült el, azaz rokokó ágyacskák, asztalkák, függönyöcskék és két rózsaszín kristálycsillár virítanak benne. Angie és Brad persze megengedhetik a fényűzést, hiszen együtt évente 40 millió dollárt (6 és fél milliárd forint) keresnek.
Angelinát legközelebb a Wanted című akciófilmben láthatjuk Morgan Freeman és James McAvoy oldalán.
(Wanted – hazai bemutató: 2008. június 26.)



Selma Blair mostanra heverte ki a Hellboy II-t

[caption id="" align="alignleft" width="139"] Selma Blair
[/caption]Legújabb filmje forgatásán tíz kilót hízott Selma Blair, aminek két oka volt: a hideg idő és a magyar konyha. A bájos színésznő új filmje ugyanis a Hellboy II – Az Aranyhadsereg, amelyet Budapesten forgattak fél évvel ezelőtt. A munkálatok éjszaka folytak, s olyankor bizony már nagyon hideg volt, ezért Selma evéssel vigasztalta magát. A stáb magyar tagjai ráadásul a legjobb pesti éttermekbe vitték ebédelni, s mire a színésznő megtanulta magyarul kimondani, hogy csülök pékné módra, már fel is szaladt a tíz kiló. Majdnem fél évébe telt, amire fogyókúrával és tornával megszabadult a túlsúlytól.
(Hellboy II: The Golden Army – hazai bemutató: 2008. augusztus 21.)




Netre kerülhet Liv Tyler feneke



Attól tart Liv Tyler, hogy az internetre kerül az a filmrészlet, amelyen kilátszik a csupasz hátsója. A baleset A hihetetlen Hulk című film forgatásán történt: az egyik akciójelenetben a színésznő hirtelen lehajolt, és emiatt szétrepedt szűk nadrágja, ami alatt csak egy apró tangát viselt. A stáb nagy ovációval köszöntötte a fejleményt, miközben a kamerák forogtak tovább. Liv most aztán aggódhat, hogy egy tréfás segédoperatőr feltölti-e a youtube-ra a jelenetet… (The Incredible Hulk) – hazai bemutató: 2008. június 12.

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!