Kék hírek, bulvár

2008.05.27. 14:42

Könnyűbulvár, avagy nagy sztárok nagy problémái

Hírek a felkapott Edward Nortonról és a Hihetetlen Hulk-ról, Brad Pitt gyesen van és a Múmia nem kíméli Indyt.

Baon.hu

A Hulk nem szereti, ha bántják a barátnőjét

Új filmrészlet került fel a netre A hihetetlen Hulkból, így végre látható egy kicsi abból, hogyan változik át Bruce Banner (Edward Norton) a hatalmas, zöld szörnyeteggé. Köztudott, hogy a radioaktív sugárzás miatt mutálódott tudós akkor alakul át a Hulkká, ha valamin nagyon feldühíti magát.
A filmrészletben Bannernek jó oka van a mérgelődésre: katonák támadnak a Liv Tyler által alakított barátnőjére. Banner átalakulása nagyon hatásos, így megnyugodva konstatálhatjuk, hogy a számítógépes animáció újabb lépést tett előre a tökély felé. A klip megtekinthető itt: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=45440
(The Incredibile Hulk – hazai bemutató: 2008. június 12.)



Ha Angie dolgozik, Brad van gyesen

Viccesnek találja Angelina Jolie, milyen sokan aggódnak a zaklatott életformája miatt – hiszen négy gyereket nevel, most éppen ikreket vár, filmeket forgat, egyébként pedig az ENSZ tiszteletbeli nagyköveteként katasztrófa sújtotta övezeteket látogat szerte a világon.

- Zaklatott lenne? – kérdez vissza legújabb interjújában a színésznő. – Az én életformám kényelmesebb nem is lehetne. Évente csak két-három hónapot kell dolgoznom, így bőven jut időm a családomra és magamra is. Van-e még egy ilyen szerencsés nő a világon?

Angie azt is elárulta, akkor sem kell aggódnia a gyerekekért, ha esetleg egy másik kontinensen forgat. Párjával, Brad Pittel ugyanis beosztják a munkaidejüket: amikor egyikük dolgozik, a másik otthon van a gyerekekkel. Brad nagyon élvezi, hogy gyakran ő a gyesen lévő kispapa, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a munka dandárját a dadusok végzik. A híres páros most azt tervezi, hogy egy évre kivonják magukat a forgalomból: érkeznek az ikrek, akiket Angie francia kastélyukban fog világra hozni, amelyet nemrég vettek 60 millió dollárért. Angelina Jolie-t legközelebb a Wanted című akciófilmben láthatjuk.
(Wanted – hazai bemutató: 2008. június 26.)



A Múmia rá fog ijeszteni Indyre

Kétségtelenül az Indy 4 a nyár nagy moziszenzációja, amit a rajongók többször is megnéznek majd. Rob Cohen rendező azonban úgy gondolja, hogy Indy nyár közepén nagyon meg fog ijedni, mégpedig a Múmiától. – Az Indiana Jones-sorozat az évtizedek során legendává nőtte ki magát, de a Múmia is kultikus mozihős lett – mondja Cohen. – Most a harmadik résszel sokkal nagyobbat dobunk, mint a két korábbi epizóddal. A trükkök elképesztőek, a tömegjelenetek lenyűgözőek, és még Jet Lit is bevetjük: ő játssza a Sárkánycsászárt, azaz a Múmiát, aki 10 000 harcosával évezredek óta várja, hogy föltámasszák. Úgyhogy Indy méltó vetélytársra akad majd nyáron.
A Múmia – A Sárkánycsászár sírja (The Mummy: The Tomb of the Dragon Emperor - hazai bemutató: 2008. július 31.)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!