Kék hírek, bulvár

2008.03.26. 11:29

Könnyűbulvár, avagy pörgősek a hollywoodi sztárok

Harrison Ford Calista Flockharttal bolondozik, készül egy kalózkodós vígjáték és folytatódik a szuperhős Hulk története is.

Baon.hu

Jamie-ért rajong Indy

Olyannyira odavan a brit mesterszakács, Jamie Oliver konyhaművészetéért Harrison Ford és menyasszonya, Calista Flockhart, hogy azt szeretnék, közelgő esküvőjükön ő készítse el az ünnepi menüt. Ford ezen a nyáron készült elvenni barátnőjét Floridában, akivel már öt éve járnak, de csak tavaly kérte meg a kezét – akkor is pont bolondok napján, április 1-jén. Ford, aki az Indiana Jones-filmekben evett már pár furcsa dolgot – például majom agyvelőt – szűkszavúan csak annyit mondott az újságíróknak a pucér szakácsról: „Szeretjük Jamie Olivert” – és feltehetőleg nem a pucér jelző miatt. Ami pedig az esküvőt illeti, reméljük jobban sikerül majd, mint Ford két előző, válással zárult házassága, végül is 65 éves színész már nem kísérletezhet örökké – igaz, az Indiana Jones és az aranykoponya királysága minden egyes kaszkadőrjelenetét ő maga oldotta meg.
(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull – hazai bemutató: 2008. május 22.)


Zenekalózok

Noha a zenei kalózkodás kifejezést ma már az illegális letöltőkre értik, volt idő, amikor ez az engedély nélkül működő kalózrádiókra vonatkozott – és most róluk készül film Richard Curtis, az Igazából szerelem készítőjének rendezésében. A The Boat That Rocked című vígjáték forgatása március elején kezdődött el, helyszínként egy rozsdás öreg halászhajó, aláfestésként pedig a 60-as évek zenéje szolgál. Akkoriban ugyanis a „hivatalos rádiók” összesen heti két órát sugároztak rockzenét Angliában, így a lakosság fele, mintegy 25 millióan kalózrádiókat hallgattak. A fontosabb szerepekben olyan zseniális karakterszínészek tűnnek majd fel, mint Philip Seymour Hoffman (Charlie Wilson háborúja), Bill Nighy (Igazából szerelem), Rhys Ifans (Sztárom a párom), és egy vérszomjas kormányhivatalnok szerepében Kenneth Branagh.


Hulk 2?

[caption id="" align="alignleft" width="126"] Edward Norton
[/caption]Bár még be sem mutatták az új szuperhős filmet, már rebesgetik, hogy lesz folytatása is A hihetetlen Hulk-nak. A forrás pedig nem más, mint maga Hulk, pontosabban az őt alakító Edward Norton. Ő játssza ugyanis Bruce Bannert, aki, ha felingerlik, hatalmas zöld izomkolosszussá változik. Partnere ezúttal Liv Tyler, ellenfele pedig a vásznon régen látott Tim Roth lesz. Az „ezúttal” szó csupán azért használandó, mivel a Marvel képregényét Ang Lee rendezésében és Eric Bana főszereplésével már 2003-ban vászonra vitték – ám a gyártó stúdió nem  volt elégedett a film által elért eredményekkel. Így az új verzió igencsak akciódúsra sikeredett, olyannyira, hogy Norton már a folytatást emlegeti: „Ezt a filmet kifejezetten az első fejezetnek szántuk, és én eleve több részben képzeltem el a történetet. Emiatt szándékosan sok mindent kis is hagytunk.” Hiába, szuperhősből sosem elég, hiszen hamarosan jön a A Vasember is!
(The Incredible Hulk – hazai bemutató: 2008. június 12.)

Címkék#UIP-hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!