Kék hírek, bulvár

2007.11.05. 09:23

Tragédia! Megölte édesanyját, majd kamionnak hajtott

Megölte édesanyját, majd autóval egy kamionnak hajtott egy gyulai férfi, aki tettét búcsúlevelében tudatzavarral magyarázta.

Baon.hu/Beol.hu

Vasárnap késő délután érkezett bejelentés a gyulai rendőrkapitányságra, miszerint egy helyi asszonyról hozzátartozói több mint egy napja nem tudnak semmit. Ezért betörték lakásának ajtaját, ahol megdöbbentő látvány tárult eléjük: vérnyomokat láttak, illetve az egyik szoba beépített szekrényéből véres ruhadarabok alól kilógott egy kézfej.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a szekrényben lévő holttest L. Béláné emberölés áldozata lett. Rövid időn belül megállapították, hogy a gyilkosságot nagy valószínűséggel a vele egy háztartásban élő fia követte el, akinek keresését a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg.

A vizsgálat eddigi adatai szerint a férfi a helyszínről személygépkocsijával a Balatonra ment, ahol szállodában töltött egy éjszakát, majd nagy valószínűséggel hazaindult, ugyanis ma hajnali 3 órakor Kecskemét és Békéscsaba között egy kamionnak hajtott és a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a gépkocsiban egy búcsúlevelet találtak, melyben a fiú pillanatnyi tudatzavarral magyarázta tettét.

Ezek is érdekelhetik