Hírek

2008.08.26. 14:27

Gyurcsány folytatja az eddigi politikáját

A miniszterelnök szerint a kormány folytatja azt a programot, ami 2007 ősze óta a kabinet politizálásának középpontjában szerepel.

mti

Gyurcsány Ferenc erről kedden beszélt Budapesten újságírók előtt, arra a kérdésre válaszolva, mit tartalmaz gazdaságélénkítő javaslata, ami szerdán a Népszabadság fizetett mellékleteként jelenik meg.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elmondta: kedden az MSZP-frakció ülésén fejezik be azt a konzultációsorozatot a frakcióban és a kormányban, amit az elmúlt hónapokban folytattak. Hozzátette: szerdán hozzák nyilvánosságra azt a programot, ami a következő évekről szól, és ami szavai szerint lényegesen több, mint pusztán adóprogram.

A miniszterelnök szerint a program folytatja, ami 2007 ősze óta a kormány politizálásának középpontjában szerepel. Kiemelte, hogy az adócsökkentést, az adóegyszerűsítést, az adóalapok szélesítését, és az adóbeszedés szigorítását egyszerre kell megvalósítani. Nem elég csak adóról beszélni, mellé kell tenni a szociális rendszer átalakítását, az oktatás megújítását is - jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!