Kosárlabda

2024.04.23. 12:03

Kaposváron lép pályára szerdán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Szerdán rendezik a play-out negyedik körét a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában, az alsóházi rájátszásban. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a Kaposvár vendége lesz.

Vincze Miklós

A playoutot a hírös városiak kezdték jobb pozícióból és jobb eredményekkel is, hiszen Körmenden bravúrgyőzelmet arattak, majd az Oroszlányt is két vállra fektették a Messzi István Sportcsarnokban. A mögöttünk álló hétvégén, Szegeden egy kiélezett csatában maradtak csak alul, szerdán pedig már egy újabb fontos összecsapás vár rájuk Kaposváron. A somogyiak két vereséggel rajtoltak, ám az előző körben meg tudták verni a Körmendet, így véget ért hosszú negatív szériájuk.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, kosárlabda, sport
Wittmann Krisztián (labdával), a kecskeméti férfi kosarasok csapatkapitánya
Fotó: Bús Csaba

Ivkovic Stojan szakmai igazgató nosztalgiával gondolt vissza egy szép kerek évfordulóra, majd az aktuális meccsre is kitért. – A szép emlékeket sosem felejti az ember, két hete volt húsz éve, hogy kupagyőztesek lettünk a Kaposvárral – tekintett vissza Ivkovic Stojan. – Megünnepeltük ezt azokkal a barátokkal, családtagokkal, akiknek fontos ez az évforduló, akiknek fontos a somogyi klub történelme. Néhány hónap múlva lesz újra alkalom a nosztalgiára, a bajnoki cím kapcsán. Ami az előttünk álló, szerdai megmérettetést illeti, számunkra minden mérkőzés különösen fontos. Szerintem az OSE Lions csapatán kívül ebben a mezőnyben senki nincs biztonságban. Az első öt meccsből négyet idegenben kell megvívnunk. Mi úgy számoltunk, hogyha ezekből kettőt nyerünk, akkor reális esély marad kivívni az NB I.-es tagságot a következő fordulókban. Szegeden puhák voltunk, ezen változtatnunk kell. Mindenki egészséges jelenleg, és bevetésre kész. Szurkolóinkra számítunk, legutóbb is sokat jelentett támogatásuk a Szedeák ellen – fordult zárszavában a drukkerekhez.

A mérkőzés szerdán, 18 órakor kezdődik a Kaposvár Arénában.A belépőjegyek ára egységesen 1900 forint, a pénztár szerdán 17 órakor nyit. A szervezők a vendégszurkolók számára összesen 175 darab jegyet tudnak biztosítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában