Kiskunfélegyháza

2024.02.17. 16:58

Versenyzéssel űzik a telet a Koppány íjászok

Újabb versenysikerekről adtak számot a kiskunfélegyházi Turul Koppányok. Dobogóra is felállhattak a tehetséges íjászok.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Beküldött fotó

Kis Mónika Koppány Íjásztól megtudtuk: a napokban Miskére utazott a Turul Koppány Íjász Hagyományőrző Egyesület öt fős csapata, a Foktői Éjsólyom Sport és Kulturális Egyesület által szervezett 3 dimenziós teremíjászversenyre. A versenynek a Miskei Sportcsarnok adott otthont. A 12 lőállásos pályán, a 3D állatcélokat többségében 20 méter körüli távolságra helyezték ki, melyekre két körben kellett lőni.

A következő eredményekkel tértek haza a Koppányok. Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Kiss Tibor 3., Szeibert Imre 4., Csatlós Norbert 6. helyen végzett. Vadászreflex íjjal: Tóth Milán 3. helyezést ért el.

A Turul Koppányokat képviselve Fekete Boglárka Pestszentimrén versenyzett, a Kastély Kupa IFAA versenyen, mely egy három versenyből álló sorozat utolsó fordulója volt. A megméretést a Kastélydombi SE szervezte. Boglárka a fiatal felnőtt kategóriában lőtt, tradícionális reflex kategóriában. 18 méterre kihelyezett 40x40 centiméteres lőlapokra kellett lőni, 2x6 körben, körönként öt vesszővel. Fekete Boglárka az első helyet szerezte meg ezen e versenyen.

Dobogóra is felállhattak a tehetséges íjászok.
Fotó: Beküldött fotó

 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában