Futsal

2024.02.07. 12:48

Nem tudott kiállni a Dirner-Siland FC

Elmaradt az eredetileg hétfő estére tervezett vármegyei rangadó a férfi NB III.-as bajnokságban, ahol az NNC Frogs Lajosmizsei Futsal Club a kecskeméti Dirner-Siland FC-t fogadta volna. A találkozó sérülések és betegségek miatt maradt el, ami a kecskemétieket hozta nehezebb helyzetbe a folytatás előtt. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Siland egyesületi elnöke, Szilágyi András először a klub Facebook-oldalán számolt be róla, hogy sérülések és betegségek miatt annyira lecsökkent a rendelkezésre álló játékosok száma, hogy egyszerűen nem tudták vállalni a mérkőzést, amire korábban még sosem volt példa a csapat életében. A halasztásra már nem találtak módot és lehetőséget, így a mérkőzés elmaradt, a három pontot így a Frogs fogja megkapni a későbbiekben, 3–0-s gólkülönbséggel várhatóan. A „Békák” így játék nélkül harcolhatnak tovább a bajnoki címért a Mórahalommal, míg a Siland ezzel lépéshátrányba kerülhet a dobogóért vívott csatában.

A Dirner-Siland legközelebb városi rangadót vív majd, február 14-én, szerdán a ScoreGoal-t fogadják majd a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában 20 óra 30 perckor. A Lajosmizse egy nappal korábban Szegedre látogat, ahol a St. Mihály FC vendége lesz a Szent Gellért Fórumban, 20 órás kezdéssel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában