Futsal

2024.02.14. 13:35

Könnyedén nyert idegenben a Lajosmizse

Kedden újabb fontos lépést tett a bajnoki címvédés felé az NB III-ban az NNC Frogs. A lajosmizsei alakulat ezúttal a St. Mihály ellen tudott magabiztosa játékkal nyerni. 

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Frogs számára nem nagyon fér bele a hiba, hiszen a Mórahalom hasonlóan nagy lendülettel gyűjtögeti a pontokat. Peltzer Márkék jól is kezdtek Szegeden, mert bár nehezen találták meg a rést a St. Mihály pajzsán, alig három perc aztán háromszor kihasználták a hazaiak megingásait. Előbb Dobosi szerzett vezetést, majd Galambos duplázott még a szünet előtt (0–3). Fordulás után után Galambos mesterhármasig jutott, majd Treiber is betalált, s noha a hazaiak tudtak kozmetikázni az eredményen, az utolsó szó Kovács Józsefé volt (2–6). 

Az NNC Frogs győzelmével a második a tabellán, a Mórahalom ugyanis 9–5-re verte az SZTE EHÖK SE-t, ám a „Békáknak” egyel kevesebb meccs van jelen állás szerint, mivel a Dirner-Siland elleni találkozójuk az ellenfél lemondása miatt elmaradt. 

St. Mihály FC–NNC Frogs Lajosmizsei FC 2–6 (0–3) 

Szeged. V: Kőhalmi (Gargya, Csöngető) 

St. Mihály: Garamvölgyi – Csobán, Kopasz, Kovács B., Fábián-Saleh. Csere: Huszár, Farkas, Ferge, Olajos, Nagy N., Vér. 

Frogs: Peltzer – Faragó, Kovács J., Dobosi, Galambos. Csere: Kis R., Kis D., Treiber, Sajó, Szabó Sz. 
Gól: Csobán (33.), Kopasz (35.) ill. Dobosi (14.), Galambos (14., 16., 16.), Treiber (31.), Kovács J. (40.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában