Labdarúgás

2024.01.27. 16:12

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Bajai LC – galériával

Szombaton hazai pályán fogadta a Tolna vármegyei Kakasd csapatát a Bács-Kiskun vármegyei első osztályú bajnokságban szereplő Bajai LC. A lendületes mérkőzésen nyolc gól esett, a vendégeknek kedvező elosztásban.

Vincze Miklós

A bajai Bölcskei Gábor indít támadást.

Fotó: Pulai Zsóka

Szombaton lejátszotta az első felkészülési mérkőzését a Bajai LC. Az alapozás természetesen már jó ideje tart Baján is, de edzőmeccset még nem vívott Koch Tamás együttese. A vendég a Tolna vármegyei legfelsőbb osztályban szereplő, a tizenöt csapatos mezőnyben meggyőző teljesítménnyel az 5. helyen telelő Kakasd SE volt.

A hazaiak a Sztruhák – Schaffer, Bányai, Knap, Urlauber – Bölcskei, Csiki, Fehér – Szolga, Kerezsi, Kudella tizeneggyel álltak oda a kezdéshez. Felkészülési mérkőzésen persze nem az eredmény a lényeg, de azért örültek a hazaiak, amikor először megrezdült a vendégek hálója, annál is inkább, mert Kerezsi Ferenc találatakor már 0–2-re állt a találkozó. A második negyvenöt percben – amelyben csereként bejött a hazai csapatba Baladin, Szeibert, Németi, Megyeri, Mezőfi, dr. Pokker és Sebők – először visszaállította a kétgólos előnyt a Kakasd, Szeibert Mihály és Baladin Dominik találataival azonban egyenlítettek a Sugó partiak. Nem maradt azonban 3–3 az állás, a vendégek ugyanis még kétszer betaláltak, és végül 5–3-ra nyerték a találkozót.

– Az első mérkőzésünk volt, az nyilvánvaló vált, – és természetesen nem is lepett meg bennünket –, hogy még rengeteg tennivalónk van a bajnokság kezdetéig – értékelt Koch Tamás, a Bajai LC vezetőedzője. – Rögtön az első edzőmeccsünkön új felállással is próbálkoztunk. A védelmünk meglehetősen szellős volt ezen a délutánon, erre utal a hazai pályán bekapott öt gól is. Mindenki játéklehetőséget kapott, aki itt volt. A keret létszáma tekintetében egyébként egész jól állunk. Majdnem húszan vagyunk, ez megfelelőnek tűnik a tavaszi idény előtt. Remélem, hogy a rajtra megtaláljuk azt az ideális csapatot és felállási formát, amellyel eredményesek lehetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában