Úszás

2024.01.30. 09:07

Éremhalmozással kezdték az évet a kecskeméti úszók

A mögöttünk álló hétvégén került megrendezésre Kecskeméten a XIII. Aranyhomok Kupa Úszóverseny a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös szervezésében. A megmérettetésen 17 egyesület 178 versenyzője 850 alkalommal rajtolt el és csapott a célba.

Vincze Miklós

A BÁCSVÍZ KVSC csapata.

Fotó: Bácsvíz KVSC

A csapatok pontversenyét, így az Aranyhomok vándorkupát a Kecskeméti Sportiskola nyerte 921 pontot elérve, a második helyen a Szentes Városi Úszó Klub végzett 440 megszerzett ponttal, a dobogó harmadik fokára pedig a BÁCSVÍZ KVSC állhatott 421 ponttal. Az egyéni versenyszámokban a BÁCSVÍZ KVSC Nagy Zoltán és Bács Ferenc által feklészített úszói összesen 42 dobogós helyezést – 18 arany, 15 ezüst és 9 bronzérmet – szereztek.

Aranyérmet szerzett Szilvási-Hazag Aliz, Farkas Flóra, Mohay Janka, Kovács Nóra, Szabó Levente, Meleg Hédi, Osztényi Dániel, Kubicsek Kornél, Garajszki Máté, Kubicsek Csenge, Gróf Csaba. Az éremgyűjteményét ezüsttel gazdagította Mohay Janka, Szilvási-Hazag Aliz, Koncz Mirjam, Kolonics Lara, Tarsoly Zsolt, Gróf Csaba, Pintér Csaba, Farkas Flóra. A futamában a harmadik helyen végzett, így bronzérmet szerzett Kószó Botond, Farkas Flóra, Osztényi Dániel, Gróf Csaba, Kubicsek Csenge, Ecsedi Bence, Palla Léna, Mohay Janka. Pontszerző helyen végzett Székely Levente, Kaczkó Lilien, Kiss-Pauditz Aliz, Koncz Angelika.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában