Eredmények

2023.11.12. 11:18

Sikeres őszi versenyszezont tudhat maga mögött Rudolf Bálint, bajai testépítő

Rudolf Bálint, bajai testépítő három versenyen vett részt az őszi szezon során, két harmadik és egy második helyet szerzett.

Márton Anna

Sikeres versenyszezont tudhat maga mögött Rudolf Bálint, bajai testépítő

Fotó: Márton Anna

Októberben, a HBPF Krikó kupán harmadik, majd a HBPF Perfectbody Classic versenyen második helyezést ért el. Az IFBB által szervezett Superbody megméretésen, ahol felvonult a versenyzők krémje, a harmadik helyet szerezte meg. Rudolf Bálint számára gyakorlatilag a 12 hónapból 8 hónap a felkészülésről szólt és sikerült 5 kilogramm izmot építenie. A tervek szerint most egy évig nem vesz részt versenyeken, izomtömeget növel. 

Fotó: Márton Anna

− Hétről hétre, ahogy egyre több versenyem volt, egyre jobb volt a formám, a felkészültségem. Úgy érzem, hogy magabiztosabban mozogtam a színpadon is, a pózolás is egyre jobb volt. A Superbodyra érett meg bennem az egész versenyszezon. Többet vártam magamtól, szerintem jobb helyezést is érdemeltem volna a harmadik helynél, de ez most így jött össze. Ennek is örülni kell. Alapvetően elégedett vagyok, mert még a versenyszezon előtt érmet akartam mindegyik versenyen szerezni, ami igazából össze is jött. Most egy év pihenő vár rám. Feltömegelem magam egy kicsit jobban, és akkor a következő őszi szezonnak esünk neki. Köszönöm a családomnak és a második családomnak, a SilverFit csapatának a támogatását, hogy mellettem álltak − mondta hírportálunknak a bajai testépítő. 

Az IFBB által szervezett Superbody megméretésen a harmadik helyet szerezte meg Bálint
Fotó: Beküldött fotó

A felkészüléséről megtudtuk, hogy 16 hét szigorú diéta előzi meg a versenyt, ennyi időre van szüksége, hogy rendesen leszáradjon a fizikuma, kimenjen a bőre alól a víz, hogy a lehető legjobb formáját tudja produkálni a színpadon. Rudolf Bálint számításai szerint, ha kihagy egy évet és teljesen felkészül, akkor több mint 7-8 kilogramm plusz izommal indul neki a következő szezonnak.

Fotó: Beküldött fotó


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában