Labdarúgás

2023.11.26. 10:55

A KTE fiataljaival készül a vármegyei válogatott

Decemberben ismét megrendezik a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáját (TAVONT), melyre Bács-Kiskun legjobbjai is javában készülnek. A selejtezőket idén Gyulán rendezik meg december 2-án és 3-án, ahol szokás szerint erős mezőny gyűlik majd össze.

Nyitray András

A képen Szabó Szilárd, a vármegyei válogatott játékosa

Fotó: Nyitray András / archív-felvétel

Vanó Sándor csapata szombaton a KTE Labdarúgó Akadémia U19-es csapatával találkozott a Széktói Stadion műfüves pályáján, ahol rendszerint készül a válogatott. A KTE fiataljaival 3x30 perces meccset játszottak a vármegyei válogatott tagjai, ezen a hazaiak 2-0-ra is elléptek, de a vendégek végül egyenlítettek. Az utolsó szó azonban a fiataloké volt, így 3-2-re megnyerték a találkozót. A két együttes még kedden találkozik egyszer a torna előtt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy mindkét kapuban a vármegyei válogatott kapusai álltak ezúttal.

Bács-Kiskun erős csoportba került, hiszen a rendező Csongrád-Csanád és Békés mellett, Jász-Nagykun-Szolnok, valamint a címvédő Pest vármegyei legjobbjaival találkoznak majd a területi selejtezőben egy hét múlva.

KTE LA U19 – Bács-Kiskun vármegyei válogatott 3-2

Kecskemét. V: Tóth Cs. (Minda, Nagy N.)

KTE: Ámann – Czenky, Pikó, Gondi, Hajnal, Horváth Á., Balis, Tóth L., Goretich, Horváth M., Szabó Á. Csere: Virágh, Várszegi, Varga B. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Bács-Kiskun: Eifert – Rideg, Plichta, Barkóczi, Gavula, Szabó Sz., Lengyel Sz., Varga M., Makó, Farkas B., Sallai. Csere: Orlov Sz., Tóth L., Orlov L., Gémesi, Horváth Z., Márki. Vezetőedző: Vanó Sándor

Gól: Horváth M. 2, Goretich ill. Sallai, Horváth Z.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában