Szórakozás

2024.04.30. 18:00

Színes programok várják a félegyházi majálisba érkezőket

Gazdag programokkal várják a félegyháziakat a szerdai majálison.

Vajda Piroska

Az esemény idén is reggeli ébresztővel indul a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar közreműködésével. A zenekar a vasútállomástól indul és a Kossuth utcán vonul végig. A parkerdei programok 10 órakor kezdődnek Csányi József polgármester köszöntőjével. A megnyitó után a táncé lesz a főszerep. Elsőként a mazsorett-együttes produkciója, utána a Padkaporos Táncegyüttes csoportjainak műsora következik, majd a néptáncosok segítségével állítják fel a májusfát. Ezt követi 11 órakor a Brilli-Art Studio Táncsport Egyesület és a Piramis Dance akrobatikus látványtánc-bemutatója.

majális, program, koncert
Színes programok várják a félegyházi majálisba érkezőket
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A délután a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar lép fel, 15 órakor pedig Szandi ad koncertet a nagyszínpadon. Fél ötkor az Iszkiri Együttes gyermekműsora várható, 18 órától Geszti Péter élő nagykoncertje zárja a nagyszínpadi eseményeket.

Mindezek  mellett a kistisztáson a megszokott Gyermekbirodalom várja kisgyermekes családokat ugrálóvárral, Ninja Warrior-pályával, akkumulátoros kisautókkal, arcfestéssel, íjászattal, lovaglással és állatsimogatóval. A játékok mellett sportbemutatók is lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában