Labdarúgás

2023.10.02. 15:18

Nem sikerült a bravúr a kecskeméti fiataloknak

A NB III. dél-keleti csoport 9. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Hódmezővásárhely vendége volt a Kecskeméti TE II. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Sokkal jobban kezdte a mérkőzést az esélytelenebb KTE II., hiszen a  15. percben már Artner fordulásból kilőtte a felső sarkot (0–1). A HFC nagyobb fokozatra kapcsolt, átvette az irányítást innentől és Guth már a 23. percben egaiizált, és megvoltak a lehetőségek a vezetés megszerzéséhez is. Fordulás után a korábbi KTE támadó, Vladul büntetőből is próbálkozhatott, ám nem sikerült betalálnia. A 70. percben aztán egy másik ex-kecskeméti páros döntötte el a pontok sorsát, Hegedűs beadását Gréczi fejelte a kapuba (2–1). 

– Az eredményt és a mérkőzést nézve is helytálltunk. Vezetést tudtunk szerezni, mellette volt még ajtó ablak helyzetünk, s a pontszerzés sem volt messze. Nyomás alá helyezett minket a hazai csapat, így az átmenetekre helyzetük a hangsúlyt, ami egészen jól működött az első félidőben. A fordulás után már nem tudtuk ezt a minőséget tartani, és a pár lehetőségből egyet kihasznált a hazai csapat. Büszke vagyok a srácokra,  nagyot küzdöttek egy minőségi csapat ellen. Az élet nem áll meg, megyünk tovább, harcolunk azért, hogy minél előbb pontokat tudjunk szerezni – értékelt Virágh Ferenc. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában