Kézilabda

2023.10.21. 14:01

Nagy vereségbe szaladt bele a Kézilabda Kecskemét

A férfi kézilabda NB I./B 8. fordulójában a Kézilabda Kecskemét a Ceglédi KK vendége volt. A két együttes között a tabellán minimális volt a különbség a találkozó előtt, azonban a mérkőzésen nagyra nyílt az olló a felek között, ennek kárát a vendégek látták.

Nyitray András

A Kézilabda Kecskemét egy korábbi mérkőzésen

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Kiegyenlített játékkal indult a találkozó, felváltva vették be a csapatok a kapukat, így alig húsz perc után 9–9 állt az eredményjelzőn. A Cegléd ezt követően zsinórban négy gólt szerzett Ág vezetésével, de a kecskeméti időkérés megfogta ezt a lendületet. Tóth kétszer, Csuzi egyszer válaszolt erre, így máris újra egymás sarkában voltak a felek. Szünet előtt Horvát hozta fel egy gólra a Kecskemétet, de Kállainak volt még erre válasza, így 15–13 volt az állás a félidőben. A második játékrész Horváth góljával kezdődött ismételten, ezután viszont teljesen szétesett a Kecskemét, 5–0-os ceglédi futás után kellett megint a vendégek trénerének reagálnia. A Cegléd lendülete viszont nem tört meg, egyre nagyobbra nyílt az olló, s végül meggyőző hazai sikerrel zárult a találkozó.

Ceglédi KK–Kecskemét 35–18 (15–13)

Cegléd. V: Bátori, Szécsi

Cegléd: Határ 5, Pásztor Á. 5 (2), Markovics 4, Ág 4, Spekhardt 4, Kanyó 3, Juhász K. 3, Bartha B. 2, Farkas B. 2, Panghy 1, Kállai 1, Nagy A. 1, Seres, Tamási (k), Berki (k), Aleksza (k). Vezetőedző: Nagy Károly

Kecskemét: Horváth A. 5 (1), Bodnár 4, Vincze P. 2, Forgács 2, Bózsa 1, Szeverényi 1, Hunyadi 1, Tóth B. 1, Csuzi 1, Papp I., Paizs, Kaposvári, Gárgyán, Deák, Sárközi (k), Markóczy (k). Vezetőedző: Tóth Norbert

Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc

Hétméteresek: 3/3 ill. 1/1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában