Birkózás

2023.09.12. 16:51

Három versenyen is dobogóra állhattak a félegyházi birkózók

A félegyházi birkózók ismét sikert sikerre halmoztak az elmúlt hétvégén.

Vajda Piroska

Szépen szerepeltek

Fotó: Kapott fotó

Kiskunhalason, szombaton a 6-10 évesek mutathatták meg oroszlánkörmeiket, itt még a lányok a fiúk között versenyezhettek. Aranyérmet ketten tudtak szerezni: Nagy Noémi és Bárány-Almási Ádám. Ezüstérmes lett: Kotroczó Csenge és Sárkány Dominik. Bronzérmes: Dobák Luca, Nagy Nóra, Bakó Dáriusz, Bódi Bence és Bódi Milán.

Vasárnap ugyanitt zajlott a Veterán Országos Bajnokság, ahol félegyházi színekben versenyzett Biblia Róbert nevelőedzője, a szászrégeni Peres Miklós és barátja, Podar Cosmin Horatiu is. Előbbi ezüst, utóbbi aranyéremmel térhetett haza.

Az U14-es korosztály legjobbjai a lengyelországi Kielcében mérettették meg magukat. Közülük többen esélyesek a jövő évi serdülő válogatottságra, ennek megfelelően rendkívül sikeresen szerepeltek. Öt versenyző közül mindannyian az első helyen végeztek, általában 4-5 győzelmet aratva. Itt közel 300 versenyző küzdött. Győztesek: Bárány-Almási Bianka, Hideg Balázs, Nagy Hunor, Nagy Máté és Tapodi Norbert.

A korondiakkal és egy szegedi fiúval kiegészülve közös csapattal vettek részt, közülük aranyérmesek: Barabás-Ágoston Anna, Fülöp Kristóf, Nagy Tamás, Moldován Vencel és Virágh Bekény. Bronzérmes: Tófalvi Tamás, ötödik: Nagy Tibor. Csapatban a harmadik helyet szerezték a 26 klub közül – tájékoztatta hírportálunkat Szabó József, edző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában