Labdarúgás

2023.09.07. 15:26

A KTE-től igazolt balhátvédet a Tiszakécske

A magyar válogatott mérkőzései miatt az NB I-ben és az NB II-ben is szünetelnek a bajnoki küzdelmek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Kecskeméti TE és a Tiszakécskei LC háza táján megállt volna az élet. A két együttes éppen a szünetet használja ki egy újabb összecsapásra. 

Nyitray András

Fotó: Szentirmay Tamás / archív-felvétel

A két klub gyakran vív edzőmeccseket, így volt ez nyáron is, amikor a kecskemétiek 3–0-ra nyertek a Tisza-partiak otthonában. Góljaikat Pálinkás Gergő, Kiss Bence és Májer Milán jegyezte akkor. A tét akkor sem nyomta a csapatok vállát, így lesz ez most is, hiszen inkább a terhelésen és gyakorláson lesz a hangsúly mindkét vezetőedző, Szabó István és Vas László számára is a pénteken 10 órakor kezdődő találkozón. A mérkőzést ezúttal a Széktói Stadionban rendezik, és a szurkolók számára is nyilvános lesz. 

A két klubhoz kapcsolódó hír, hogy az átigazolási időszak utolsó napján egy transzferben is megállapodtak. A Tiszakécske az őszi szezon végéig, azaz 2023. december 31-ig kölcsönvette a KTE rutinos balhátvédjét, Grünvald Attilát. A 32 esztendős futballista 2019-ben még az NB III.-ban csatlakozott a kecskemétiekhez, és azt a bravúrt is elmondhatja, hogy mindhárom osztályban (NB III., NB II., NB I.) ezüstérmet szerzett lila-fehérben, ezalatt kereken 100 tétmeccsen lépett pályára, igaz, az idei szezonban még nem kapott lehetőséget. A kecskemétiek Bodor Zoltánt is kikölcsönözték ezen felül az NB III.-as Ceglédnek, őt viszont az idény végéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában