Labdarúgás

2023.08.31. 13:16

Továbbjutott a Borota és a Gara

Két, halasztott vármegyei kupamérkőzést rendeztek meg szerdán, és a két továbbjutóval kialakult a vármegyei kupa második fordulójának a teljes mezőnye.

Vincze Miklós

A garai Szemerédi Imre és mögötte a garai kispad.

Fotó: Márton Anna

A Dunagyöngye SK és a Kisszállás nem ismerte még a leendő ellenfelét egészen szerda estig, hiszen addig csak annyit tudtak, hogy a szeptember 13-án esedékes második fordulóban mely párosítás győztesével fognak találkozni. A vármegyei másodosztályú Borota 10–0-ra legyőzte idegenben a Tataházát – Lukac Damir, a borotaiak játékosa nem kevesebb, mint hat gólt szerzett, tehát alighanem banki formában van a Borota idénynyitó meccse előtt –, így a Szeremle a Borotát fogadja jövő szerdán, 16 óra 30 perckor. 

A Garai KSE 11–0 arányban legyőzte a Hercegszántót, és a Kisszállás vendége lesz a vármegyei küzdelem második körében. Garán Kádár Kristóf, Jakab Zoltán, Szabó Balázs, Zalai Zalán két góllal vette ki a részét a sikerből, betalált még Kovács Dusán, Kertész Donát és Gyetvai Mátyás is. 

A vármegyei kupa második fordulójának a párosítása: Solti FC (II.)–Akasztó FC (I.), Izsáki SSE (III.)–Harta SE (I.), Fülöpszállási SE (III.)–Apostag KSE (II.), Kerekegyházi SE (II.)–Kiskunfélegyháza (I.), Tiszaug KSE (III.)–Lajosmizsei VLC (I.), Ágasegyháza SE (III.)–Kecskeméti LC (I.), Jakabszállás KSE (III.)–SC Hírös-Ép (I.), Katonatelepi SE (III.)–Nyárlőrinci LSC (II.), Kunszállás SE (II.)–Lakiteleki TE (II.), Csólyospálos (II.)–Kiskőrösi LC (I.-), Kiskunmajsa FC (II.)–Kecel FC (I.), Bócsai BL SE (III.)–Soltvadkerti TE Soltút (I.), Balotaszállás FC (III.)–Kunfehértó KSE (III.), Dusnok KSE (II.)–Bajai LC (I.), Érsekcsanádi KSKE (II.)–Anda Kalocsa FC (I.), Dunapataji KSE (III.)–Uszód KSE (III.), Császártöltés EFSK (III.)–Főnix SE Foktő (II.), Szakmári KSE (III.)–Nemesnádudvari KSE (II.), Katymári FC (III.)–Jánoshalmi FC (I.), Kenderes SE (III.)–Kunbajai SE (I.), Madarasi SE (III.)–Bácsalmási PVSE (I.), Dunagyöngye SK (III.)–Borotai SE (II.), Kisszállási SC (III.)–Garai KSE (III.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában