Labdarúgás

2023.08.16. 20:57

Hatodik alkalommal rendezik meg az Andróczki Máté emlékmérkőzést

Vasárnap rendezik meg 6. alkalommal a fiatalon elhunyt labdarúgó, Andróczki Máté emlékére rendezett, immáron hagyományos gálamérkőzést, amelyet minden évben, augusztus 20-án Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegye ifjúsági válogatottja vív meg egymással.

Vincze Miklós

Szabó Norbert, az Akasztó játékosa (zöld mezben) is kapott meghívót.

Fotó: Beniczki Dávid

Három alkalommal Kelebián, kétszer Ásotthalomon találkozott a két vármegye U19-es válogatottja, az idén pedig új helyszínen, Soltvadkerten meccsel egymással az Andróczki Máté emléktorna keretében. 

– Délelőtt tíz órakor lesz a gyülekező, 11 órakor kezdőik a mérkőzés, utána pedig a két vármegyei szövetség vendégül látja egy finom ebédre a két válogatott tagjait – jelezte előre a programot Molnár László, a mérkőzés szervezője. A Bács-Kiskun vármegyei szakmai stáb az idén egy kvartett, Molnár László mellett kivette a részét a rendezésből és a szervezésből Karakas Ferenc, Vanó Sándor és Földes Péter is. 

A Bács-Kiskun vármegyei válogatott kerete: Badinszki Bálint, Gillányi Áron (Kiskunhalasi FC), S. Nagy Szabolcs, Rockenstein Erik, Döbröntey Gábor, Fehérváry Tamás, Molnár Barna (Szilády RFC), Rosmics Péter (Főnix SE Foktó), Tapolcsányi Dávid (Kalocsai FC), Sendula Norbert (Kecel FC), Horváth Dominik (Mélykút SE), Fábián Péter, Szabó Norbert (Akasztó FC), Szabó Dávid (Kiskőrös LC), Fekete András, Kele Álmos, Kurucz Dávid, Selmeczi Márk, Szabó Dominik, Ozsváth Ádám (Kecskeméti LC).



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában