Futsal

2023.07.08. 11:28

Válogatott centert igazolt a ScoreGoal Kecskemét

Tovább bővült az érkezők sora az férfi futsal NB I.-es rajtra készülő ScoreGoal Kecskemét Futsal felnőtt keretében. A korábban három évig Újpesten játszó Suscsák Mátéval pénteken írta alá a klubvezetés a váltásról szóló kontraktust, amely két évre szól.

Vincze Miklós

Suscsak Máté és dr. Vercz Tamás

Fotó: SCoreGoal Futsal

A 25 esztendős center, aki elsősorban gólfelelős, az előző idényben is ontotta a gólokat, és összesen 35 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Eddigi pályafutása során a hivatalos statisztikák szerint tizenegyszer ölthette magára a címeres nemzeti mezt, és három gólt szerzett a nemzetközi megmérettetéseken.

– Szerettem volna kipróbálni magam, fejlődni, megismerkedni egy új futsal nyelvvel, ami úgy gondolom, hogy Kecskeméten adott, hiszen maga a szakmai stáb a biztosíték erre. A beilleszkedéssel nem hiszen, hogy lenne probléma, hiszen sokakat ismerek már a válogatottból. Fiatal csapat leszünk, ám ettől függetlenül hiszek abban, hogy akár a dobogót is megcélozhatjuk – nyilatkozta Suscsák Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában