Labdarúgás

2023.07.17. 11:25

Körösladányi győzelemmel folytatta a munkát a KTE

A Kecskeméti TE NB III-as tartalékcsapata hétvégén Körösladányban játszott edzőmeccset, ezt megelőzően ráadásul egy jótékonysági mérkőzésen is pozitív élményekkel gazdagodott Virágh Ferenc együttese. 

Nyitray András

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Albertirsán egy jótékonysági mérkőzésen vett részt a „kis” KTE, de a 6–0-os sikernél sokkal fontosabb volt, hogy rengeteg támogatói jegyet adtak el Hetés Ábel gyógykezelésének támogatására, összesen 604 ezer forint gyűlt össze. A hét második felében aztán már a szintén dél-keleti csoportban szereplő Körösladány vendégeként játszott edzőmeccset a KTE II., melyet 3-2-re nyert meg.

– Albertirsán nagyon szívélyesen fogadtak minket, úgy gondolom nagyon jól sikerült a rendezvény, örömteli, hogy részvételünkkel mi is segíteni tudtuk Ábel gyógyulását. Ezt követően már a Körösladány elleni edzőmeccs várt ránk, ismét remek csapat ellen tudtunk játszani egy nagyon hasznos mérkőzést. A találkozó nagy részében azt láttam a csapattól, amit szerettem volna, ez volt a fontos. Követtünk el hibákat, ahogy ellenfelünk is, ezekből gólok is születtek, de tanulságok is. Ami külön öröm, hogy sok helyzetet dolgoztunk ki, a kihasználásban viszont még fejlődni kell – értékelt Virágh Ferenc, a KTE II. edzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában