Labdarúgás

2023.05.07. 21:39

A Jánoshalmán győztes Kunbaja lett a királycsináló – galériával frissítve

A 2. Jánoshalma a 10. Kunbaját fogadta a vármegyei első osztály bajnokság 23. fordulójában. A Jánoshalma győzelmi kényszerben lépett pályára atekintetben, hogy csakis győzelemmel tarthatta életben a bajnoki esélyeit. A mérkőzést a Kunbaja nyerte, így vasárnap este lett bajnok a Kiskunfélegyháza.

Vincze Miklós

A mérkőzést a Kunbaja nyerte

Fotó: Pulai Zsóka

Az első játékrészben nem esett gól, de az érezhető volt, hogy a Kunbaja nem asszisztálni érkezett. Ezt a második játékrészben igazolta. Radulovics Ratko révén a vendégek szerezték meg a vezetést. Papp Dániel viszonylag hamar egyenlített ugyan, azt követően azonban a kunbajaiak házi góllövőlistájának az éllovasa, Sicar Dragan kétszer is betalált. Túri Milán a 96. percben csökkentette egygólosra a hazai vereség arányát.

– Egészen más mérkőzés volt ez a mai, mint az április eleji kupameccs. Akkor 5–1-ra kikaptunk Jánoshalmán – nyilatkozta Veselinov Darko, a vendégek mestere. – Ezúttal az első játékrészben nem nagyon alakultak ki lehetőségek, mind a két védelem biztosan állt a lábán. A második játékrészben aztán sikerült felülkerekednünk annak ellenére, hogy sérülés miatt hiányzóink is vannak, ráadásul ezen a mérkőzésen is kénytelen voltam sérülés miatt cserélni. Büszke vagyok a csapatomra, számomra nem meglepetés, hogy sikerült meglepetést okoznunk Jánoshalmán. Tartom azt a véleményemet, hogy a játékosállomány alapján az első ötben lenne a helyünk. Azt már nem biztos, hogy sikerül teljesíteni, de egy eredményes hajrával szép eredményt érhetünk el. Azon leszünk, azon dolgozunk, hogy ez sikerüljön – jelentette ki a kunbajaiak mestere. 

Jánoshalmi FC–Kunbajai SE 2–3 (0–0)

Jánoshalma, vezette: Baranyai Dávid (Csákó Patrik, Balogh Bence)

Jánoshalma: Lengyel P. – Túri, Busa, Stojanovic, Lengyel Sz., Gáspár (Nagy R. 56.), Huszka, Papp (Jeszenszky 78.), Szabó Sz., Suhajda (Kisa 67.), László D. Technikai vezető: Sarok Attila.

Kunbaja: Durdevac – Hajrulovic, Kujundzic, Panic (Sotra 49.), Radulovic, Kokljevci (Sojic 66.), Sicar, Molnár (Zigic 29.), Jovetic, Todic, Plavsic. Vezetőedző: Veselinov Darko.

Gól: Papp az 53., Túri a 96., illetve Radulovic a 46., Sicar az 57. és a 75. percben. 

Sárga lap: Panic 25., Jovetic 51., Plvasic 65. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában