Labdarúgás

2023.04.15. 19:58

Nagy csatában győzött Mizsén a Jánoshalma

A tizenkilenc kör után a 8. helyen álló Lajosmizse a 2. Jánoshalmát fogadta a vármegyei labdarúgó bajnokság 20. fordulójában. A végig kiélezett és küzdelmes mérkőzést a vendégek nyerték.

Vincze Miklós

Szabó Szilárd (labdával) góljával szerzett vezetést Lajosmizsén a Jánoshalma.

Fotó: Pulai Zsóka

Harcos kezdés után a 17. percben a vendégek szerezték meg a vezetést. Szabó Szilárd szerzett labdát a félpályánál, a jobb oldalon megindult előre, majd 25 méterről, nagy erővel a hosszú fölső sarokba bombázott, 0–1. A hazaiak a második játékrész elején egyenlíteni tudtak, Kiss László talált be 11-esből Lengyel Péter kapujába, 1–1. Az utolsó szót azonban a Jánoshalma mondta ki, tizennyolc perccel az újra kezdés után egy remek összjáték végén Stojanovic Milos durrantott a vetődő kapus fölött a hálóba, kialakítva az 1–2-es végeredményt. 

Lajosmizsei VLC–Jánoshalmi FC 1–2 (0–1)

Lajosmizse, vezette: Dobó Attila (Pap Zsigmond, Minda Gábor)

Lajosmizse: Tajti – Sallai, Fekete A., Orlov, Borsos, Halasi, Tarnoczki, Kiss L., Rapi, Bán, Tamás. Vezetőedző: Árva Zsolt.

Jánoshalma: Lengyel P. – Túri, Busa, Stojanovic, Gáspár, Szabó Sz., Suhajda, László D., Fenyvesi B., Papp, Lengyel Sz. Technikai vezető: Sarok Attila.

Gól: Kiss L. az 51., illetve Szabó Sz. a 17. ,Stojanovic a 63. percben.

Sárga lap: Orlov 28., Bán 44. illetve László D. 30., Suhajda 86. perc. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában