Futsal

2023.03.07. 09:20

Megnyerte utolsó előtti meccsét a Dirner-Siland

A szegedi SZTE EHÖK SE csapatát fogadta a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club a futsal NB III.-as bajnokság Csongrád megyei ligájában. Az eredmény tekintetében végig szoros meccset 6–4 arányban a Dirner-Siland nyerte.

Vincze Miklós

A mesterhármasig jutó Szabó Gábor (labdával)

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Rögtön a kezdés után nagy erőkkel támadott a hazai gárda, a Tisza-partiak pedig ugyanekkora erővel, szervezetten védekeztek, szemmel láthatóan kontrákra rendezkedtek be. A kapu előtti kombinatív játékot sikerrel rombolták, végül aztán mégiscsak gólra váltotta a fölényét a hazai gárda, ha nem működik a csiki-csuki, jöjjön a tüzérség alapon Szabó Gábor eresztett el 12 méterről egy irdatlan kemény lövést, és a labda a felső sarokban kötött ki. Hátradőlni nem volt lehetőség, a hatékonyan kontrázó szegediek ugyanis a 17. percre fordítottak 1–2-re. A maradék három percben azonban újra a kecskemétiek kerültek előnybe. Előbb Sallai egyenlített, aztán pedig Szabó Gábor hajszál híján lemásolta az előző találatát, csak ezúttal nem a fölső, hanem a hosszú alsó sarokba bombázott, 3–2-es hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. 

A folytatásban Halasi góljával 4–2-re lépett meg a Dirner-Siland. Innen a szegediek még egyszer talpra álltak, ennek betudható, hogy a 35. percben 4–4 állt az eredményjelző táblán. 

A hátralévő öt percben azonban nem tétlenkedtek a hazaiak, ezt követően ugyanis Szabó Gábor megrúgta a mesterhármast jelentő harmadik gólját, illetve Sallai is duplázott, így 6–4 arányban győztek a hírös városiak.

Dirner-Siland Futsal Club–SZTE EHÖK SE 6–4 (3–2)

Izsák, vezette: Burzon Márk, Szalai Szabolcs

Dirner-Siland: Balla – Gréczi, Halasi, Szabó G., Sallai. Csere: Molnár – Pánczél, Nagy Sz., Bakos.

SZTE EHÖK: Mészáros – Zatykó, Szántó, Gonda, Schneider. Csere: Tekeli – Farkas, Ábrahám, Palakovics.

Gól: Szabó G. 13., 19., 37., Sallai 18., 39., Halasi 28. illetve Mészáros 15., Farkas 17., Tekeli 32., Szántó 35. perc. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában