Futsal

2023.03.14. 06:59

Győzelemmel zárt a Dirner-Siland, meglett a közte tucat

Mivel a csapat már biztosan a harmadik helyet szerezte meg, tét nélküli mérkőzésen fogadta a Dirner-Siland Futsal Club az Apátfalva SC-t a férfi futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei csoportjában. Szépen búcsúztatták az idényt a kecskemétiek.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Futsalozni csak pontosan, szépen érdemes, még akkor is, ha tét nélkül. Ezt vallotta – József Attila után szabadon – az utolsó, tétnélkül mérkőzés előtt is a Dirner-Siland stábja, noha nem titkolták: nem a bronzéremre vágytak a idény derekán. És hogy szeretnek futsalozni, azt az utolsó mérkőzésen is megmutatták. 4–1-es félidei vezetés után 13–1 arányban győzték le az Apátfalvát. 

Az első játékrészben Gréczi szerzett mesterhármast, Terecskei László góljával lett meg a négy, a második félidőben Gréczi Gábor szórt még egy négyest – hogy mesterhetessel fejezze be a találkozót –, Halasi Károly vállalt egy mesterhármast, és a szépre sikerült képet Nagy Szabolcs és Herczeg Péter is egy-egy góllal pettyezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában