Röplabda

2023.03.19. 11:44

Győzelemmel kezdett az alsóházban a Röpke

Megkezdődött a kecskeméti HÉP-Röpke SE számára a női röplabda NB II. Keleti csoportjában az alsóházi rájátszás. A mérkőzést 3–1 arányban a hírös városiak nyerték meg.

Vincze Miklós

Forrás: baon

Fotó: BUS CSABA

A HÉP-Röpke SE azzal a céllal vágott neki az alsóházi rájátszásnak, hogy a végére szeretnének a tabella élén végezni. Az első mérkőzés első szettje ugyanakkor nem ebben a szellemben indult, hiszen 25:22 arányban a kunhegyesiek bizonyultak jobbnak. Ezután összekapta magát a kecskeméti hölgykoszorú és egyenlített, majd egy 25:20-as játszmával a vezetést is átvette. A negyedik szettet már simán nyerték a hazaiak.

–Figyelmetlenül, kapkodva játszottunk, pedig pontosan tudtuk, hogy mi fog történni a túloldalon – értékelt a mérkőzést követően Erki Milán, a kecskemétiek vezetőedzője. – Esélyesként erőből tudtunk fordítani a vesztes játszma után, amihez nagy szükség volt a Horváth Jázmin-Barabás Franciska páros stabil támadásaira, és idővel szerencsére a mezőnymunkánk is valamelyest feljavult. Gratulálok a Kunhegyesnek, jól játszottak.

HÉP-Röpke SE–Kunhegyes TKKSE 3–1 (-22, 18, 20, 15)

Kecskemét, kocis Pál szakközépiskola, játékvezetők: Magyar-Kalotay Rózsa

HÉP-Röpke: Bodnár, Lehoczki, Barabás, Pintér, Kiss L., Illés. Liberó: Baranyi. Csere: Horváth J., Mák. Vezetőedző: Erki Milán

Kunhegyes: Dobi, Szathmári, Balog, Balogh, Szabó Zs., Mészáros. Liberó: Tornyi B. Csere: Tornyi M., Rózsa. Vezetőedző: Kiss János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában