Programajánló

2023.01.23. 12:05

Pénteken rendezik meg az idei év első éjszakai forgatagát Kecskeméten

Pénteken tartják meg Kecskeméten az idei év első éjszakai forgatagát. Éjszakába nyúlóan lesz csocsó-, darts- és asztalitenisz-verseny, melyekre bárki kortól és nemtől függetlenül ingyen nevezhet.

Sebestyén Hajnalka

Asztalteniszben is megmérettethetik magukat az érdeklődők

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér / archív-felvétel

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térben pénteken 18 órakor kezdődik az éjszakai forgatag néven ismert sportbajnokság. A Spartacus évtizedes hagyományokkal bíró asztalitenisz egyesület, mely felismerve Kecskemét város igényeit, kikapcsolódást nyújt a fiataloknak és az örökifjú sportolni vágyóknak.

A sportkör 2007 óta tagja a Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesületének, azóta minden hónapban rendez Éjszakai Forgatagot, ahol a kultúra, a bűnmegelőzés és a sport együtt jelenik meg.

Most pénteken éjszakába nyúlóan csocsó, darts és asztalitenisz versenyeket rendeznek, melyre kortól és nemtől függetlenül mindenki ingyen nevezhet. A sportágak legjobbjai minden alkalommal éremdíjazásban részesülnek.

A rendezvény alatt ingyenes büfét biztosítanak a résztvevők számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában