Futsal

2023.01.12. 08:13

Magyar válogatottal erősített a ScoreGoal Kecskemét

Újabb játékossal erősített a férfi futsal NB I.-ben jelenleg harmadik helyen álló, a felsőházi rájátszásért harcoló ScoreGoal. Dávid Richárd személyében többszörös magyar válogatott játékos érkezett Kecskemétre.

Vincze Miklós

Dávid Richárd és dr. Vercz Tamás ügyvezető

Forrás: SG Kecskemét Futsal Club

Újabb nagyágyút igazolt le a ScoreGoal Kecskemét Futsal. Az egyesület a honlapján tette közzé, hogy az ötszörös magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-győztes válogatott futsalos, Dávid Richárd Kecskeméten folytatja pályafutását.

A rutinos, 32 éves játékos az előző években Szombathelyen, a Haladás VSE színeiben játszott. Az elmúlt három szezonban hetvenhat tétmérkőzésen huszonegy alkalommal volt eredményes. Az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában a 2021-2022-es szezonban az elitkörig jutott el a vasiakkal. Összesen harmincöt BL-mérkőzést tudhat magáénak karrierje során. 2018-ban a Győrrel a négyes döntőbe került. Nem csak hazánkban szerepelt, hanem Ukrajnában is légióskodott, az MFC Prodexim Khersonnal bajnoki címet is nyert. A magyar válogatottban 124-szer húzhatta magára a címeres mezt.

Az ScoreGoal Kecskemét Futsal vezetősége a szezon végéig tartó szerződést írt alá Dávid Richárddal, hosszabbítási opcióval kiegészítve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában