Futsal

2023.01.09. 16:18

Maglódon lép este pályára a Magyar Kupában a ScoreGoal Kecskemét

Hétfő este megkezdi a Magyar Kupa-szereplését az NB I.-es ScoreGoal Kecskemét Futsal. Marko Gavrilovic együttese a Maglód vendégeként lép pályára este 21 órakor.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: Réti Attila

Hétfő este a férfi futsal Magyar Kupa második körében az NB II.-es Maglódi TC-vel csap össze a ScoreGoal Kecskemét Futsal. Nem csak a kecskeméti kék oroszlánok, de az összes többi NB I.-es klub is csak ebben a fordulóban csatlakozott be a küzdelmekbe, ugyanakkor a Maglódnak is ez lesz az első kupameccse. Az, hogy ki jut tovább a harmadik fordulóba, a kupaküzdelem ezen szakaszában egy mérkőzésen dől el.

A házigazda az NB II.-es bajnokság keleti-csoportjában jelenleg a 3. helyen áll, mindössze két egységgel lemaradva az éllovas Csenger mögött.

– A Maglód az előző évben jó eredményeket tudhatott magáénak, harcban voltak az élvonalbeli szereplésért – ismertette az ellenfelet Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Habár csak tavalyi felvételekről tudtunk tájékozódni, a keretlistát tekintve elmondható, hogy hasonló erőt képviselnek idén is. Az év végén sok sebből véreztünk a sérülések és betegségek miatt, és ez a helyzet sajnos most január elejére sem oldódott meg megnyugtatóan. Egy biztos, aki hadra fogható lesz, az mindent megtesz majd a továbbjutásért. Fegyelmezett, koncentrált játékkal kell biztosítanunk a következő körbe való kvalifikációnkat a kupában.

A mai mérkőzésen akár a kecskemétiek új brazil légiósa, Maico Juliano Fendrich, akinek a leigazolását vasárnap délután jelentette be a hírös városi klub.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában