Futsal

2023.01.09. 21:52

Elgázolta és így megelőzte az éllovast a Dirner-Siland

Rangadót vívott hétfőn este ideiglenes otthonában, Izsákon a futsal NB III. Csongrád megyei csoportjában a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club, ugyanis a második helyen álló hírös városiak az éllovas St. Mihály csapatát fogadták. A találkozón parádézott, ellenfelét tíz gól különbséggel legyőzte, és a tabella élére állt a Dirner-Siland Futsal Club.

Vincze Miklós

Lóczi Ferenc (csíkosban) egy gól szerzett

Fotó: Bús Csaba

Nagy volt a hétfő esti mérkőzés tétje, és bár voltak hiányzóik, mégis elszántan, de nem elbizakodottan, és végképp nem lámpalázasan készültek a harmadosztályú kecskeméti futsalcsapat játékosai a találkozóra. A hazaiak a Balla – Pánczél, Kovács Zsolt, Sallai, Halasi felállásban kezdték meg a mérkőzést, hogy Pánczél István mindjárt az első percben megszerezze a vezetést, 1–0. Idegnyugtatónak kevés volt még ez a gól, jó szervának viszont elment, és az önbizalomnak is jót tett. Az első félidő 8. és 13. perce között aztán felpörgették az eseményeket a hazaiak, Gréczi Gábor, Sallai Bence is betalált, majd Gréczi Gábor még egyszer, és bár 4–0 után szépítettek a szegediek, a 4–1-es első félidei előny azért már eléggé megnyugtatónak bizonyult.

A 24. percben Halasi Károly alakította 5–1-re az állást, ekkor még egy góllal válaszoltak a vendégek, 5–2 után viszont mint egy megroggyant ökölvívót a ringben, úgy sorozták az ellenfél kapuját ütések helyett gólokkal a hazaiak, Kiss László, Gréczi Gábor, Sallai Bence, Halasi Károly majd újra Kiss László, így lett 10–2 az eredmény. Még egyszer betaláltak a vendégek, talán abban a reményben, hogy nem lesz meg a közte tíz, de hogy meglegyen, arról Lóczi Ferenc, majd Kiss László és Gréczi Gábor gondoskodott, 13–3 lett a vége.

A Dirner Siland ezzel a parádés győzelemmel, amelyhez Gréczi Gábor négy találattal járult hozzá, átvette a vezetést a tabella élén.

Dirner-Siland Futsal Club–St. Mihály FC 13–3 (4–1)

Izsák, 50 néző, vezette: Juhász László, Horváth Zoltán.

Dirner-Siland: Balla – Pánczél, Kovács Zs., Sallai, Halasi. Csere: Gréczi, Lóczi, Kiss L., Takács, Herczeg.

St. Mihály: Garamvölgyi – Csobán, Antal, Olajos, Klippel. Csere: Kopasz, Farkas, Kovács B., Elek.

Gól: Pánczél 1., Gréczi 8., 13., 32., 38., Sallai 12., 32., Halasi 26., 33., Kiss L. 31., 36., 40., Lóczi 36., illetve Olajos 18., Klippel 29., 36.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában