Labdarúgás

2022.11.11. 09:53

Újrajátsszák az Ágasegyháza-Kerekegyháza mérkőzést

Október 22-én vívták meg az Ágasegyháza–Kerekegyháza mérkőzést a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, a Labdarúgó-szövetség azonban a mérkőzés eredményét törölte, és a találkozó újrajátszását rendelte el.

Vincze Miklós

Ágasegyháza -Kerekegyháza

Fotó: Gulyás Sándor

Október 22-én vívták meg az Ágasegyháza–Kerekegyháza bajnoki mérkőzést, a találkozót a vendégek nyerték 5–2 arányban. A Magyar Labdarúgó-szövetség Bács-Kiskun megyei igazgatóságának az e heti közleményéből azonban az derült ki, hogy az igazgatóság a mérkőzés eredményét megsemmisítette, és a találkozó újrajátszását rendelte el. A mérkőzést az Ágasegyháza óvta meg. 

Az ágasegyházi illetékesek elmondták, hogy a találkozót követően azért adtak be óvást, mert a mérkőzés játékvezetője nem engedte, hogy mind az öt cserelehetőségüket kihasználják. Az illetékes testület a játékvezetői műhibára vonatkozó panaszt helytállónak találta, és az óvásnak helyt adott. A mérkőzés újrajátszását december 4-re tűzték ki, a két fél azonban közös megegyezéssel más időpontot is válaszhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában