Futsal

2022.11.15. 07:00

Szinte nem is töltöttek, csak lőttek: a Dirner-Siland célzott jobban

Az Apátfalva vendége volt a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club a férfi felnőtt Futsal NB III.-ban, az 5. fordulóban. Hatalmas gólzáport fakasztott a két csapat, a hazaiaknál viszont csak két mesterlövész akadt, a hírös városiaknál ugyanakkor hat. Így elhozták Csongrád megyéből a pontokat.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Félelmetesen kezdett a hazai csapat, a 11. percre már 4–1-re vezetett. A kecskemétiek viszont nem illetődtek meg a tetemesnek tűnő hátrányban sem, és a félidő hajrájában, három perc alatt kiegyenlítettek Kiss László, Bakos és Gréczi góljaival. A félidő után a 26. percre a kecskemétiek megléptek 7–4-re. Kormos Barnabás, aki az első négy hazai találatból hármat vállalt, még kétszer betalált, ám 6–7-es állásnál Bakos és Pánczél tett róla, hogy ne meleg legyen a pite, hanem – hírös városi szájnak legalábbis – édes.

Apátfalva SC–Dirner-Siland Futsal Club 6–9 (4–4)

Apátfalva, vezette: Vincze Balázs, Tapodi Péter

Apátfalva: Fekete – Varga L., Kormos, Dimovics, Lukács. Csere: Vincze, Fodor.

Dirner-Siland: Balla – Vass, Kiss L., Bakos, Gréczi. Csere: takács – Molnár, Böde, Pánczél, Sáfrány, Herczeg, Kiss Sz. Technikai vezető: Marosvölgyi Attila.

Gól: Kormos a 2., 7., 11., 27., 34., Varga L. a 4., illetve Kiss Sz. az 5., Kiss L. a 17., Bakos a 18., 37., Gréczi a 20., 26., Herczeg a 24. Páncél a 26., 38. percben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában