Ökölvívás

2022.11.07. 14:52

Szép sikereket értek el a KSC-KESI bunyósai az országos bajnokságon

A hétvégén rendezték meg ökölvívásban az utánpótlás, serdülő és junior magyar bajnokságot. Népes küldöttséggel vett részt a rendezvényen a Kecskeméti SC–KESI versenyzői, és az értékes pontszerző helyek mellett négy érmet is szereztek.

Vincze Miklós

Fotó: KSC-KESI

Csepelen rendezték meg november 3. és november 6. között az utánpótlás (U12), serdülő és junior országos bajnokságot. A Németh János, Pongó István, Kispál Zoltán vezette tizenkét fős küldöttség eredményesen szerepelt a viadalon. 

Fotós: KSC-KESI

A legszebb eredményt a serdülőknél, 80 kilogrammos súlycsoportban Ordasi Dániel érte el, aki a vasárnapi döntőt megnyerve aranyérmet szerzett. De nem csak ő jutott el a vasárnapi döntőbe, hanem a junioroknál Burdai Roland és Mészáros Márk, ők ezüstéremmel térhettek haza. Bronzérmet szerzett az elődöntőig jutó Ocsenás Noel, aki a serdülőknél versenyzett, 37 kilogrammban. Rajtuk kívül pontszerző, az 5. helyen végzett még a serdülőknél Körmendi Áron és Csikós Alex, a junioroknál pedig Deák Ádám, Kaszala Martin és Kaszala Erik.

Fotós: KSC-KESI

Eredmények:

Serdülők:

80 kg: Ordasi Dániel 1.hely, 

37 kg: Ocsenás Noel 3.hely

42 kg: Körmendi Áron 5.hely.

60 kg: Csikós Alex 5.hely

Fotós: KSC-KESI

Juniorok:

63 kg: Burai Roland 2.hely

+90 kg: Mészáros Márk 2.hely

54 kg: Deák Ádám 5.hely

60 kg: Kaszala Martin 5.hely

63 kg: Kaszala Erik 5.hely

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában