Labdarúgás

2022.11.13. 18:22

Legyőzte a Kecelt, és ezzel megelőzte a Jánoshalmát a Baja – galériával

A hétvégén a 12. fordulót rendezték meg a megyei bajnokságokban. A megyei első osztályban vasárnap három, a megyei másodosztály Déli csoportjában három, az Északi csoportban pedig két mérkőzést vívtak meg.

PN-összeállítás

Fotó: Pozsgai Ákos

Megyei I. osztály

Bajai LC-Kecel FC 6–2 (2–1)

Baja, 300 néző. Játékvezető: Hagymási Attila (Tóth István és Aradi Csaba)

Baja: Tóth – Fehér, Knap, Bölcskei (Végvári 68.), Török (Follárdt 68.), Kudella, Németi (Szeibert 58., Varga (Vukovits 58.), Csiki, Baladin, Mezőfi (Urlauber 74.). Edző : Koch Tamás.

Kecel: Borka – Vata (Kolompár 69.), Bányai, Gavula-Recte-Mikula, Doszpod (Dulai 60.), Sendula, Patai (Sajdik 46.), Torma, Döbrentei, Csáki, Herczeg.

Gól: Mezőfi a 39., Baladi a 43., Bölcskei a 49., Csiki a 65., 74, 81. illetve Doszpod a 11., Sajdik a 89 percben.

Sárga lap: Knap 16., ill. Csáki 30. perc.

Koch Tamás: – Nagyon örülünk, hogy hat rúgott góllal és győzelemmel zártuk az őszt a hazai közönség előtt. A jövő héten még vár ránk a Bácsalmás-meccs, amit ha sikeresen veszünk, akár a második helyen is végezhetünk. Ez nagy siker a csapat életében. Ma nem kezdtünk jól és negyedóra után a Kecel megszerezte a vezetést. Sokáig nem találtuk a ritmust, de szerencsére az első félidő végén jól használtuk ki a helyzeteinket, meg tudtuk fordítani a mérkőzést. A második félidőben pedig az történt amit elképzeltünk és magabiztosan hoztuk a meccset. A Kecel bátrabban előre jött az állásaiból, nagy területek nyíltak meg számunkra és magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot.

Pandur László, a KEcel technikai vezetője: – Könnyűnek találtattunk, pedig keretbe foglaltuk a meccset, mi rúgtuk az első és az utolsó gólt is, csak bánatunkra kaptunk közben hatot. Az első félidőben vezettünk, de utána sorozatban egyéni hibákat követtünk el, ami megbosszulta magát, és kaptunk egy hatost. Sérült játékos is vállalta a mérkőzést, ifisták is voltak, minden összeadódott. Van még két meccsünk hátra, remélem tudunk még javítani.

Kiskőrösi LC–Bácsalmási PVSE 0–0 (0–0)

Kiskőrös, 130 néző. Vezette: Petyarity József (Herceg Tamás, Krepsz László)

Kiskőrös: Tóth Z. – Szedmák, Hajnal, Pekker, Dunai (Karf 91.), Mihály, Petrovics (Agócs 88.), Budai (Szabó D. 81.), Tóth M. (Andó 87.), Torgyik, Pintyi. Technikai vezető: Kovács László

Bácsalmás: Koncsok – Harnos, Horváth D., Gabric, Snyehola (Körmöci 46.), Csanádi (Benkő 74.), Szűcs Sz., Crkvenjakov, Bálity, Zsoldos, Szalma. Vezetőedző: Teslic Igor

Sárga lap: Pintyi a 73., Szabó D. a 84., Tóth Z. a 94., illetve Teslic a 63. és Gabric a 94. percben.

Kovács László: – A múlt héten is elmondtam, hogy a fejeket szerettük volna leginkább rendbe tenni, ez a mai mérkőzés alapján úgy érzem, hogy sikerült. Fegyelmezettek voltunk végre, amit már régen láttunk a csapattól, jól küzdöttünk. Ma ez volt a célunk, hogy legalább pontot szerezzünk egy erős Bácsalmás ellen, hiszen tisztában voltunk vele, hogy jó csapattal találkozunk, amit a mérkőzés is igazolt. A kontrákban bíztunk, hogy abból esetleg nagyobb meglepetést okozhatunk, az egy ponttal is elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzetünkben. A gólszerzésre volt lehetőség mindkét oldalon, de győzelmet talán nem érdemelt volna ma egyik csapat sem. A pontszerzés mellett annak is örülhetünk, hogy nem kaptunk gólt sem végre.

Teslic Igor: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk ezt a meccset, mivel hatalmas mezőnyfölényben futballoztunk, ami három-négy nagy helyzettel is párosult, ezeket viszont kihagytuk. A második félidőben a Kiskőrös már bátrabb volt, így nyitottabb lett a meccs, kevesebb lehetőségünk adódott. Az összkép alapján a hazaiak örülhetnek az egy pontnak. Kiskőrösről nem rossz alapvetően döntetlennel hazatérni, de most egy kicsit keserű a szánk íze. Van még hátra két forduló, ha azt a két meccset meg tudjuk nyerni, akkor nagyon szépen zárhatjuk az évet.

Kalocsa–Jánoshalma 1–0 (0–0)

Kalocsa, 150 néző, vezette: Tóth Csaba (Minda Róbert, Ljakic Zorán).

Kalocsa: Vatai – Busa, Rideg, Matos, Bányai (Nádasdi 88.), Farkas Z. (Monori 38.), Farkas Sz. (Romsics 80.), Lakatos-Lengyel, Tóth L., Tamás Z., Rábóczki. Edző: Kohány Balázs

Jánoshalma: Lengyel P. – Túri, Cvetkovic, Busa, Stojanovic (Jeszenszky 76.), Gáspár, Huszka, Szabó Sz., Suhajda (Fenyvesi K. 70.), Nagy R., Papp D. (Fenyvesi B. 87.)

Gólszerző: Monori 60. Sárga lap: Tamás Z. 20., Farkas Sz. 47., Rideg 70., ill. Szabó Sz. 57., Cvetkovic 64., Stojanovic 70.

Kohány Balázs: – A bajnokság egyik esélyese érkezett hozzánk. A Kiskunfélegyháza legyőzése után azt mondtam a fiúknak, hogy legyünk igazságosak, és győzzük le a másik bajnoki címért küzdő csapatot is, és így ne szóljunk bele a bajnoki cím sorsába. Ezt meg is valósítottuk. Akarat, küzdés tekintetében a Jánoshalma fölé nőttünk. A mezőnyben náluk volt többet a labda, de a zárt védekezésünkkel nem tudtak mit kezdeni. Már az első félidőben is volt egy óriási lehetőségünk, amit nem tudtunk gólra váltani, a második félidőben pedig kihasználtuk az adódó helyzetüket. Utána foggal, körömmel küzdöttünk a győzelem megtartásáért, ami sikerült is. Gratulálok a csapatomnak.

Sarok Attila, Jánoshalma technikai vezetője: – Úgy nem lehet nyerni, ha a gólvonalról nem tudjuk berúgni a labdát. Ott pörögnek a játékosaink a kapu előtt, hátrafelé húzunk még egyet a labdán, nem hogy előre rúgnánk. Iszonyúan gyenge Kalocsa ellen értük el ezt a vereséget. Ők egy megyei másodosztályú szinten játszó csapat. Nem is értem azt a szövetség részéről, hogyan lehet megengedni azt, hogy a két kispad között nézők legyenek. Ha nálunk ilyen előfordul, akkor elküldik onnan őket. Hogy van az, hogy az egyik csapatnak lehet, a másiknak meg nem? Sajnos a kalocsai szurkolók egy része alpári módon viselkedett. Úgy nem lehet koncentrálni a mérkőzésre, amikor az anyját szidták az embernek. Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés sorsa. Egy alkalommal lefutották a belső védőnket abból rúgták a gólt. Nekünk jelenleg nincs góllövő csatárunk, így muszáj lesz hoznunk csatárokat, mert akik most vannak, azok nem képesek berúgni a labdát a kapuba, és így nem tudunk előre lépni. A vezetőséggel elgondolkodunk ezen, és a télen erősíteni fogunk, mert ez így nem megy tovább, hogy mérkőzésről mérkőzésre veszítjük a pontokat, mert rengeteg helyzetből egyet sem tudunk berúgni.

Megye II., Déli csoport

Sükösd SC–Kiskunhalasi FC 1–0 (0–0)

Sükösd, 110 néző, vezette: Allaga Iván (Pataki Győző, Bányai Dorottya)

Sükösd: Gajári – Horváth Bodó, Petrás, Balázs, Lógó, Tamás, Ruff, Mihálovics (Szabados 46.), Végh, Rozsi, Zsók.

Kiskunhalas: Mihalik – Peic, Gyenizse T., Ikotic, Plvasic, Vuckovic (Zubelic 89.), Miletic (Fodor 60.), Csillag (Sárközi 80.), Dordevic, Hajrulovic, Csorba (Oláh 89.). Technikai vezető: Kuhn Róbert.

Gól: Ruff a 90. percben.

Mélykúti SE–Nemesnádudvari KSE 2–1 (0–0)

Mélykút, 110 néző, vezette: Herczeg Róbert (Apró Ferenc, Csúzi Előd)

Mélykút: Molnár – Balla (Brezovszki 66.), Papp, Geleta, Vörös, Gyetvai, Borsos, Puczi (Fracskó 72.), Hauk (Agócs 92.), Boldizsár, Horváth Z., (Kiss M. 88.). Technikai vezető: Kiss Gábor

Nemesnádudvar: Tóth V. – Varga E., Magyari, Aladics, Vinter Z., Schinlder, Vinter b., Schaffer (Keresturi 76.), Berger, Klein (Kovács B. 85.), Schmidt (Jaksütz 66.). Edző: Nasz Balázs.

Gól: Horváth Z. a 61., Hauk a 84., illetve Aladics az 50. percben.

Főnix SE Foktő–Érsekcsanádi KSKE 5–2 (2–0)

Foktő, 150 néző, vezette: Rosta Kevin (Berger Tibor, Polyák Attila)

Foktő: Inácz (Kis M. 63.) – Csesznók A. (Matos T. 75.), Szőgyi, Markó (Orovicz 75.), Balogh, Matos B., Mikes, Lovasi, Csesznók Á., Fekete J. (Okvátovity 75.), Török (Bánfalvi 63.). Technikai vezető: Gyuricza János.

Érsekcsanád: Hahn – Neszvecskó András, Martalics, Szabó J., Dózsa, Töttös B., Szabados, Szabó D., Töttös D., Szöllő (Notovnik 61.), Taba (Neszvecskó Antal 46.).

Gól: Lovasi a 7., Balogh a 40., Cesznók Á a 49., 60., Orovicz a 82., illetve Töttös D. a 75., Neszvecskó Antal a 87. percben.

Megye II., Északi csoport

Nyárlőrinci LSC–Ágasegyháza SE 1–0 (0–0)

Nyárlőrinc, 140 néző, vezette: Kocsis Tamás (K. Szabó Kristóf, Marton Renáta)

Nyárlőrinc: Balla – Bali (Medveczki 89.), Sajtos, Sáfár, Nyúl, Kovács Mihály (Malomsoki 46.), Németh, Farkas, Rimóczi (Túri 64.), Faragó, Orosz (Tóth R. 46.). Technikai vezető: Puskás Ferenc.

Ágasegyháza: Benkó – Szász, Lévai ZS., Váczi, Kiss Sz., Gudmon (Kovács Marcell 70.), Horváth V. (Papp 79.), Sipos, Magyar (Bálint 60.), Ungor (Hojsza 27.), Lóczi. Technikai vezető: Papp Zoltán.

Gól: Tóth R. az 55. percben.

Kiskunfélegyháza II.–Kerekegyházi SE 0–1 (0–1)

Kiskunfélegyháza, 60 néző, vezette: Nagy Dávid (Béleczki László, Péter-Szabó Ottó)

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Német, Berekszászi, Horváth B., Görög, Besze (Birkás 46.), Kovács L. (Szőke 46.), Kurgyis B. (Tóth B. 57.), Cseh, Tóth L., Fricska. Technikai vezető: Balog Huba

Kerekegyháza: Fekete Z. – Sahin-Tóth (Gazdag 70.), Szécsényi (Hefler E. 85.), Malecz, Rózsa, Boronkay (Rigó 63.), Szatmári, Bálint, Nagy N., Krajcsovszki, Kovács S.

Gól: Szécsényi a 21. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában