Labdarúgás

2022.10.21. 12:23

Ifjabb Papp László többé aligha léphet pályára

Ezen a hétvégén szomszédvári derbire készül a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában szereplő Pálmonostora, a kiskunfélegyházi Vasutassal meccsel. Nem készülhet azonban a játékostársaival, és minden bizonnyal soha többé nem is léphet pályára az az ifjabb Papp László, aki egy közel két héttel ezelőtti bajnokin súlyos sérülést szenvedett.

Vincze Miklós

Papp László öt hétig járógipszben fog járni.

Forrás: Beküldött fotó

A bajnokság 7. fordulójában fogadta a Pálmonostora a Helvéciát. Az eset, amely ifjabb Papp László labdarúgó pályafutását minden valószínűség szerint derékba törte, a 15. percben történt. Papp László, a hazaiak védője a hazai 16-osnál jobb lábbal elrúgta a labdát, miközben a bal lábát térdmagasságban megrúgta az egyik helvéciai játékos. Azonnal látszott, hogy nagyon nagy a baj. Kihívták a mentőt, amely haladéktalanul kórházba szállította a pórul járt játékost. Miután a térdkalácsa kiment, és ennek következtében a szalagjai is elszakadtak, azonnali műtéti beavatkozásra volt szükség, ezt haladéktalanul el is végezték a kórházban. A fekvőgipszes lábadozást követően Papp László ma már otthon tartózkodik, a felépülésének a második fázisaként egyelőre öt hétig járógipszben fog járni. A kezelőorvosok prognózisa szerint a teljes felépülése legalább egy évbe bele fog telni, a labdarúgó-pályafutásától pedig végleg elköszönhet.

A mérkőzés a sérülést követően vendég bedobással folytatódott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában