Labdarúgás

2022.09.12. 12:01

Harmadik meccsét is nyerte az újonc Bajai LC

A hétvégén a 3. fordulót játszották le a megyei bajnokságokban. Vasárnap a megye egyben öt, a megye kettő Déli csoportjában három, az Északi csoportban két mérkőzést játszottak le.

PN-összeállítás

Fotó: Szentirmay Tamás

A megyei első osztályban harmadik mérkőzését is megnyerte a Baja. A bácsalmási játékosok három ponttal kedveskedtek mesterüknek, Teslic Igornak a születésnapján. A hazai csapat győzött Jánoshalmán és Akasztón is, ezt a Harta, illetve a Kecskeméti LC bánta.

Megyei I. osztály

Jánoshalmi FC–Harta SE 3-1 (3-0)

Jánoshalma, 150 néző, vezette: Béleczki László (Rácz Béla, Balogh Máté)

Jánoshalmi FC: Lengyel P. - Túri, Cvetkovic, Busa, Stojanovic (Jeszenszky 83.), Gáspár, Huszka (Fenyvesi B. 91.), Suhajda, Papp D. (Angeli 68.), Fenyvesi K. (László 58.), Lengyel Sz. Tech. vez. Sarok Attila

Harta: Ámann - Danó, Makó, Pintér Cs., Fekete T., Grecu, Pinczési, Szpirulisz, Erdei (Hamar 46.), Sibalin (Tóth B. 46.), Varga M. Technikai vezető: Sümegi József

Gól: Stojanovic a 20., Cvetkovic a 23., Gáspár a 41., ill. Cvetkovic (öngól) a 82. percben

Sárga lap: Fenyvesi K. 50., Huszka 68., Busa 69., Túri 81. Illetve Makó 23., Szpirulisz 26., Varga M. 59., Hamar 89.

Sarok Attila, a Jánoshalma technikai vezetője: - Megtört a jég, mondhatni kinyílt a gólzsák. Nagyon nagy gratuláció a csapatnak, egy nagyon jó Hartát tudtunk legyőzni a mai napon. Lehet, minden mérkőzés előtt az kellene, hogy gyerekek kísérjék be a játékosainkat a meccs előtt. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban visszább vettünk, de ehhez kellett az is, hogy a Harta nagyon magára talált. Jövő héten a Kecel ellen is ezt a játékot szeretnénk látni a csapattól.

Csehi Tamás, a Harta játékos-edzője: – Amit a múlt mérkőzés után lenyilatkoztam, hogy nagyon csalódott vagyok azt ma is eltudom mondani. Nagyon motivált Jánoshalma ellen futballoztunk ma, mindent megtettek a győzelemért. Nagy mellénnyel mentünk ki ma a pályára. Hallottam sok embertől, hogy a csapatunk bajnokesélyes. Ha így fogunk játszani akkor nagy bajok lesznek. Gratulálok a jánoshalmi csapatnak, megérdemelten nyertek a mai napon.

Tiszakécskei LC II–Kecel FC 2–2 (1–0)

Tiszakécske, 100 néző, vezette: Bosnyák Sándor Attila (Csákó Patrik, Kocsis Tamás)

TLC II: Fürj – Horváth A., Oláh, Varga, Alberti (Szólát 61.), Oberna, Klemenc (Tóth M. 73.), Káli, István L., Tóth K., Geieger. Tech. vez.: Bagi Gábor

Kecel: Gerner – Bányai, Gavula, Doszpod, Sendula, Patai, Dulai (Tóth P. 75.), Torma (Csáki 31.), Brindza, Döbrentei, Herczeg. Szakmai igazgató: Pandur László

Gól: Oláh tizenegyesből a 28., Káli 82., illetve Bányai tizenegyesből az 57., Gavula 92.

Sárga lap: Fürj 57. Kiállítva: Brindza 27.

Bagi Gábor: – Nem értem a csapatot, iszonyatosan kétarcúak vagyunk most az ősszel. Gyenge játékkal nyerünk itthon a Kecskemét ellen, utána jó játékkal, jó mérkőzésen ikszelünk, most pedig mindent megkaptunk a sorstól. Óriási hibát vétett a Kecel játékosa, amikor sárga lapja után kézzel ért a tizenhatoson belül a labdához. Megszerezzük a vezetést, tíz ember ellen játszunk, de a vendégek nagyobb akarattal játszottak, mint mi, és ezzel pótolni tudták a kiállított játékosukat. Majdnem úgy nézett ki, hogy mi vagyunk emberhátrányban, mert lassan játszottunk. Adtunk magunknak egy óriási pofont. Ha bejön az a séma, amit mondtam, akkor jövő héten nagyon jól fogunk játszani.

Pandur László: Hatalmas küzdelemre kényszerített bennünket az ellenfél, és a körülmények is, mert egy buta tizenegyessel hátrányba kerültünk az első félidőben. Tiszakécskére nem győzni járnak a csapatok, így mi sem. A történések tükrében vegyesek az érzelmeim. Az első félidőben a Kécske ránk kényszerítette az akaratát. A hazaiak rúgtak még két kapufát is az első félidőben, és kiütközött, hogy nagyon összerakott, nagyon iskolázott ellenféllel kell felvenni a harcot. Beleálltunk a meccsbe mi is a kontráinkkal. A második félidőben tíz emberrel nem csak partiban voltunk, de akár még a győzelmet is megszerezhettük volna. Kálinak a klasszisát igazolja az, hogy nagyon nehéz szögből gólt tudott szerezni a 82. percben. Bíztattuk a játékosokat, hogy ne adják fel, és az utolsó pillanatban sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak, mert a sírból hoztuk vissza a mérkőzést. 

Kalocsai FC–Bácsalmási PVSE 1–3 (0–1)

Kalocsa 200, néző. Vezette: Baranyai Dávid Mihály (Juhász Tamás, Balogh Bence)

Kalocsai FC: Vatai – Rideg, Pirisi (Tamás 75.), Matos, Bányai (Kohány 68.), Farkas Z., Kerekes, Lakatos (Romsics 80.), Tóth, Busa (Nádasi 73.), Rábóczki (Farkas Sz, 51). Edző: Kohány Balázs.

Bácsalmási PVSE: Koncsok – Harnos (Nincsevics 85.), Körmöci, Gabric (Horváth 92.), Csanádi (Benkő 73.), Szűcs, Crkvenjakov, Szabó, Szalma, Bálity (Denkovity 88.), Zsoldos. Edző: Teslic Igor.

Gól: Farkas Z. a 65., illetve Szalma a 18., Bálity a 62., Crkvenjakov a 80. percben

Sárga lap: Tamás 85. ill. Koncsok 89, Teslic 78. perc

Kiállítva: Crkvenjakov a 88. percben.

Kohány Balázs: – Sajnos megint nem sikerült átlépni a saját árnyékunkat. Újra egy óriási hibából ajándékoztuk el a vezetést az ellenfélnek. Futottunk az eredmény után, ám lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni. A második félidőben pedig a Bácsalmás jól élt a kontráival. Meg kell tanulnia fiatal csapatunknak, hogy ezek az óriási egyéni hibák nem férnek bele, illetve sokkal jobb koncentráció szükséges ahhoz, hogy eredmények lehessünk.

Teslic Igor: – Megérdemelten nyert csapatunk, a játékban összességében felülmúltuk a Kalocsát. Az ellenfélnek 1:2-es állásnál volt némi esélyes a kiegyenlítésre, de berúgtuk a harmadikat, így eldöntöttük mérkőzést. Sajnálom, hogy Crkvenjakov-ot kiállították a végén, értelmetlen volt a piros lap. Szeretném megköszönni a csapatnak a győzelmet, annál is inkább, mert nem kaphattam volna szebb születésnapi ajándékot tőlük. 

Baja–Kiskőrös 2–0 (0–0)

Baja, 350 néző, v: Dobó Attila (Burzon Márk, Mucsi Zsolt.)

Bajai LC: Szolga - Nagy E., Fehér, Knap, Németi (Végvári 92.), Varga (Török 83.), Csiki (Vukovits 58.), Tóth, Baladin, Mezőfi (Kudella 71.), Follárdt . Edző: Koch Tamás.

Kiskőrösi LC: Szedmák – Hajnal, Pekker, Dunai, Nagy, Mihály, Tóth Á., Tóth Z., Budai (Andó 80.), Tóth M. (Karf 84.), Pintyi. Edző: Agócs Zoltán.

Gól: Németi 65., Török 93.

Sárga lap: Follárdt 30., Nagy E. 60., Szolga 90., ill. Tóúth M. 71., Mihály 80., Pekker 81.

Koch Tamás: – Nagyon örülünk a mai győzelemnek ami tényleg a szív és az akarat diadala volt. Igazi közönségszórakoztató játék volt mert mindkét oldalon voltak helyzetek, küzdelem jellemezte a játékot. Az első félidőben Tóth Daninak a bravúrja nagyon kellett 0-0-nál, de utána tudtuk rendezni a sorokat. Többet kezdeményezett az első játékrészben a Kiskőrös , de igazságos volt a 0-0. A második félidőben szerencsére a friss embereknek köszönhetően tudtunk újítani és veszélyt jelentettünk az ellentámadásainkkal. A gólunk után ami a második félidőben közepén esett, nagy erőket mozgósított ta Kiskőrös az egyenlítésért, de a mi ellentámadásaink is sok veszélyt jelentettek a kapujukra. Végül a hosszabbításban sikerült lezárnunk a második góllal a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak és örülök, hogy öt év után megye I-es mérkőzésen tudtunk bizonyítani hazai közönségnek. Úgy érzem, hogy jó úton járunk mert a közönség is minden támogatást megadott a csapatnak és ezt győzelemmel tudtuk meghálálni.

Agócs Zoltán: – Az első negyedórában több lehetőségünk, helyzetünk volt amit sajnos nem sikerült értékesíteni. A bajai kontratámadások folyamatos veszélyt jelentettek a kapunkra. Rúgtunk három kapufát, de ezt a játékot nem kapufára játsszák, hanem gólra. Baja talán jobban akarta. Harcosabb volt. Gratulálok nekik, nekünk még van mit fejlődni. 

Akasztó FC–Kecskeméti LC 3–1 (1–1)

Akasztó, 180 néző, vezette: Minda Róbert (Tasnádi Dávid, Csovcsics Róbert)

Akasztó: Németh Zs. – Molnár, Kapus (SzrenkóA. 79.), Kerekes, Boldizsár (Németh T. 46.), Bajusz (Szabó N. 90.), Vincze (Fábián 86.), Palla, Szabó I. Szabolcs, Dobosi, Márki. Edző: Szrenkó István.

Kecskeméti LC: Kormos – Szabó V. (Urbán 88.), Balázs, S. Juhász, Tóth A. (Nagy L. 67.), Varga M. (Varga S. 90.), Patvaros, Bozsik (Fekete 84.), Kőrös, Gáspár, Bessenyei. Edző: Nagy Lajos.

Gól: Szabó I. Szabolcs a 23., 71., Németh T. a 90., ill. Patvaros a 35. percben.

Sárga lap: Boldizsár 43., Szrenkó A. 81., ill. Varga M. 61. perc.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Nem tagadom, tartottunk egy kicsit a mérkőzéstől, tudtuk, hogy a Kecskemét egy fiatal, futós, agilis csapat. Az első játékrészben többet is birtokolták a labdát. A második játékrészre Szrenkó István edzőnek sikerült alaposan fölpörgetnie a csapatot, és végül nagyon szép gólokat szerezve sikerült elérni a célunkat, itthon tartani a három pontot. Jár a gratuláció a kecskemétieknek, nagyot küzdöttek, szimpatikus, hajtós csapat benyomását keltették, és jár a gratuláció a mieinknek is azért, hogy egy ilyen jó ellenfelet sikerült legyőzniük.

Nagy Lajos: – Hiába birtokoltuk többet a labdát, mint a hazaiak, hiába dolgoztunk ki jóval több ziccert, mint a hazaiak, az Akasztó a kevesebb lehetőségéből eredményesebb volt a kapunk előtt, ennek köszönhetően nyerte meg a mérkőzést. Sajnos több játékos is, aki tavaly húzóember volt, az idén eddig még csalódást okozott.

Megye II., Déli csoport

Nemesnádudvari KSE–Mélykúti SE 3–1 (1–1)

Nemesnádudvar, 180 néző, vezette: Tóth Csaba (Szabó Gábor, Stefánovits Gábor)

Nemesnádudvar: László – Varga E., Aladics (Mezőfi 90.), Vinter Z., Schindler, Vinter B., Schaffer (Berger 85.), Klein (Huber Zs. 80.), Keresturi (Fejes 66.), Berger, Schmidt.

Mélykút: Molnár – Geleta, Balla, Gyetvai, Brezovszki, Puczi, Hauk, Bódi, Borsos (Facskó 56.), Horváth Z., Kiss M. (Bényi 80).

Gól: Keresturi 12., Aladics 75., 84., ill. Hauk 9. perc.

Érsekcsanádi KSKE–Főnix SE Foktő 1–1 (1–1)

Érsekcsanád, 140 néző, vezette: Herczeg Róbert (Berger Tibor, Apró Ferenc)

Érsekcsanád: Hahn – Neszvecskó András, Tóth P., Martalics, Neszvecskó Antal (Notovnik 54.), Szabó J., Dózsa, Töttös B., Szabados, Szabó D. (Kosztolányi 80.). Töttös D. .

Foktő: Ignácz – Csesznók A., Szőgyi, Markó, Balogh (Bánfalvi 86.), Varga A. (Fekete J. 63.), Lovasi, Matos, Mikes, Török (Orovicz 74.), Csesznók Á. Tech. vez: Gyuricza János.

Gól: Szabó J. 16., illetve Varga A. 11.

Borotai SE–Kelebia KNSK 8–0 (3–0)

Borota, 160 néző, vezette: Vörös Gábor (Papp Roland, Ottenthál István)

Borota: Horvát – Usumovic, Vizin, Vujkovic, Nikutovic (Szabó A. 73.), Lukac, Kipunovic (Rátkai 58.), Körmöczi (Madarász P. 62.), Simic, Horváth, Ciric. Tech. Vez: Joszip Dulics.

Kelebia: Milasin – Patócs, Fülöp, Miklós-Balogh (Kakas 46.), Honfi B., Kátai, Szalma, Szalay, Pálinkás (Toldi 70.), Madarász Á., Lengyel. Tech. vez: Milasin Dániel.

Gól: Nikutovic 19., 39. 63., 64., Vujkovic 44., 67., Ciric 47., Szabó A. 87.

Megye II., Északi csoport

Ágasegyháza SE–Nyárlőrinci LSC 0–7 (0–5)

Ágasegyháza, 190 néző, vezette: Hagymási Attila (Markó László, Szűcs Gábor)

Ágasegyháza: Benkó – Magyar (Lévai Zs. 46.), Lévai M., Váczi, Feket,e Tapodi (Szinkó 52.), Sárosi (Hojsza 46.), Lóczi, Berényi, Bálint (Kozák 82.), Ungor (Gudmon 76.).

Nyárlőrinc: Balla – Sajtos, Sáfár (Torbavecz 46.), Nyúl, Kovács M., Németh (Faragó 64.), Farkas (Malomsoki 72.), Kasza (Csomor 46.), Vojtovics, Sáfrány, Bali (Túri 64.).

Gól: Bali 4., Farkas 5., 39., Vojtovics 11., 41., Kovács M. 85., Túri 89.

Lakiteleki TE–Csólyospálos 4–2 (3–2)

Lakitelek, 140 néző, vezette: Borbényi Miklós (Herceg Tamás, Kovács Bálint)

Lakitelek: Czakó – Illés (Hencz 60.), Magyar D., Győri, Steklács, Szabó Á. (Kakó 84.), Subicz, László (Tombácz 77.), Magyar P. (Kovács L. 90.(, Dóka (Kotvics 60.), Tamásy. Edző: Verebélyi Gábor.

Csólyospálos: Andóczi-Balog – Novikov, Gera, Szabó B., Szűcs, Harkai, Kardos, Maróti (Hódi 75.), Engi, Kertész, Bartalos. Szakmai vezető: Á.- Furus Gergő.

Gól: Magyar P. 2., Győri 37., Szabó Á. 47., 50., ill. Szabó B. 7., Kertész 21. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában