Labdarúgás

2022.08.01. 20:16

A KTE csatára, Djuranovics megúszta súlyos sérülés nélkül

Igen nagy vihart kavart a szombati, Kecskeméti TE–Vasas FC (0–0) mérkőzés egyik parázs jelenete az első félidő közepén, amikor Uros Djuranovics, a KTE csatára kapott hatalmas rúgást Pátkai Mátétól, a Vasas játékosától. A lila-fehér drukkerek azonban megnyugodhatnak, a montenegrói válogatott csatár megúszta a súlyos sérülést.

Nyitray András

Uros Djuranovics (lilában) szerencsés volt

Fotó: Bús Csaba

A 24. percben történt az eset, amikor a két játékos lecsapott a labdára, Pátkai pedig ugyan először elpiszkálta a játékszert, ám ezt követően nagyon csúnyán eltalálta Djuranovics sípcsontját. A KTE támadóját ápolni kellett, de folytatni tudta a játékot, végül az 51. percben cserélték le. A kecskeméti klub azóta megerősítette, hogy bár a játékos nagyon kemény rúgást kapott, aminek maradt is „emléke”, a csatár a hétfői edzést már a társakkal kezdte el, így nem kell kihagyásra számítania. 

Az esetet a VAR-rendszer segítségével is visszanézték, ez volt egyébként a Széktói Stadion történetének első videóbírós döntése. Pátkai végül folytathatta meccset, a másik oldalon viszont a 39. percben Sági Milán jogos kiállítása miatt emberhátrányba került a KTE. A lila-fehérek viszont szervezettek voltak, így 0–0 lett a találkozó vége. 

A KTE legközelebb szombaton 20 órás kezdéssel a Debreceni VSC vendége lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában