Kézilabda

2022.07.17. 14:40

Tóth Norbert lesz a KTE-Piroska Szörp új vezetőedzője

Hivatalos bejelentést tett az élvonalból búcsúzú KTE-Piroska Szörp, mely Bencze József távozása után új vezetőedzőt keresett az NB I./B-re készülő csapat élére. Az új tréner már megvan, hamarosan a játékoskeretről is jöhetnek a részletek. 

Nyitray András

Tóth Norbert (labdával) edzőként tér vissza Kecskemétre. Fotó: Bús Csaba

A Kecskemét új vezetőedzője ismerős arc lesz a Messzi István Sportcsarnokban, ugyanis Tóth Norbert játékosként a bajnokcsapat beállójaként járult hozzá még a feljutáshoz. A ceglédi kötődésű szakember tavaly nyáron hazatért, játékos pályafutása mellett pedig már hosszú ideje edzősködik, szintén Cegléden irányítja a női csapatot. A klub közleménye alapján úgy fest, hogy a két megbízatást akár párhuzamosan is folytathatja a következő szezonban. 
Az új tréner bejelentése mellett arról is beszámolt a KTE, hogy a csapat megkezdte a felkészülést a másodosztály küzdelmeire, és szinte teljessé is vált az új kihívásokra váró együttes játékoskerete, melyről hamarosan bővebben is beszámolnak majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában