Szabadidősport

2022.06.04. 11:12

Sportprogramokat kínál Bácsbokod

Bácsbokodon a június 3. és 6. közötti Bácsbokodi Pünkösdi Napok keretében több sporteseményre is invitálják az érdeklődőket.

Vincze Miklós

Fotó: Illusztráció / shutterstock.com

Június 5-én, vasárnap, reggel 9 órától futásban mérheti össze az erejét megannyi jelentkező, több korosztályban és távon. Az óvodások egy kört futnak (ez 450 méter), az alsó tagozatos iskolások kettőt, a felső tagozatosok pedig négy kört, azaz 1800 métert. A 14 és 18 év közötti jelentkezők és a felnőtt versenyzők választhatnak a 4 és a 8 kilométeres táv között. A bácsbokodi sportdzsembori természetesen pünkösdhétfőn is kínál programot. Délután 17 órai kezdettel a bácsbokodi sportpályán rendezik meg az Alvég–­Fölvég futballmérkőzést. Az egyik, illetve a másik csapatba értelemszerűen a település megfelelő részén lakók jelentkezhetnek. Aladics Tamás főszervező elmondta, a jelentkezők számától függ, hogy kispályán vagy nagypályán méri össze tudását a falu színe-­java. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában