Kiskunfélegyháza

2022.06.22. 19:02

Érmekkel tértek haza az íjászok

A Turul Koppány íjászai a napokban a VIII. Árpád Sírja íjászviadalon versenyeztek, melyet a Dunavecsei SE Íjász Szakosztálya szervezett meg, a Dunavecsei Bagó-várban és a Duna partján.

Sebestyén Hajnalka

Csenge minden versenyén dobogós helyezést ért el

A pályán 24 cél volt kihelyezve, vegyesen ügyességi, gyorslövészet, aranykaró, 3/D és 2/D állatok. A megmérettetésről újabb érmekkel tértek haza a Koppányok. Érem nélkül ezen a napon sem jöttek haza a kiskunfélegyházi Koppány íjászai. A legharciasabb Koppány-amazon, Zoboki Csenge vadászreflex íjjal első lett, Bicskeiné Csányi Mária pedig második helyezést ért el modern pusztai íjjal. Egy másik versenyen, Szatymazon is remekeltek a Turul Koppányok. 

A Dél-Alföldi Régió Történelmi Versenysorozatának második fordulóján modern pusztai íjjal Bicskeiné Csányi Mária 2., Kövecses Zsuzsanna 4.lett. Vadászreflex íjjal a fiatal amazon, Zoboki Csenge ismét a dobogó legtetejére állhatott fel. Ugyanebben a kategóriában Tamáskovics Gyula 2. helyezett lett. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában