Rendezvény

2024.04.26. 10:50

Szombaton virágünnep lesz Félegyházán

Idén is megrendezik a Tavaszi Virágünnepet, ahol dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal várják az érdeklődőket április 27-én, szombaton 8-12 óra között.

Vajda Piroska

A rendezvény az évek folyamán rengeteget változott: kezdetben virágok vásárán volt a hangsúly, mára már azonban sokszínű kulturális programokkal is kiegészült, ahol Kiskunfélegyháza közösségei mutathatják be magukat és műsorszámaikat. A rendezvény 8 órakor kezdődik, amikor elindul a dísznövények, virágkertészeti- és kézműves termékek bemutatója és vására. Itt a résztvevők megcsodálhatják a tavasz legszebb növényeit, és megismerkedhetnek olyan helyi termelőkkel és kézművesekkel, akik meghatározó szerepet töltenek be a környék életében. 10 órakor kezdődnek a kulturális programok, ahol a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvózenekar, a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes, a Félegyházi Népdalkör és a Silverstep Táncstúdió előadásait élvezhetik az érdeklődők. 

program, virágünnep, vásár
Szombaton virágünnep lesz Félegyházán
Forrás: shuttrstock.com / illusztráció

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában