Labdarúgás

2022.04.03. 06:55

Az ETO FC-t fogadja a KTE vasárnap

A válogatott­mérkőzéseket követően hétvégén a 30. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga NB II. A Kecskeméti TE az ETO FC Győrt fogadja vasárnap 16 órás kezdéssel. Az ETO a középmezőnyben szerepel, de kiszámíthatatlan, hogy mikor melyik arcát mutatja.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba / archív felvétel

A kupában hatalmas bravúrt elérve már a négy között állnak, a bajnokságban azonban az utóbbi öt meccsükből csak egyet nyertek meg. A két gárda ősszel szoros mérkőzést vívott egymással, akkor az emberhátrányba kerülő KTE végül Tóth Barna hosszabbításban szerzett góljával tudott nyerni.

 

– Harcos és jó ellenfélre számítok, tudom, hogy minden labdáért meg kell majd küzdenünk – mondta a Kecskeméti TE támadója, Tóth Barna. – A küzdőszellemre nálunk sem lehet panaszunk, az sohasem hiányzott a csapatból. Kiegyenlített párharc lesz, de nekünk most is az a célunk, hogy miénk legyen a három pont. A legfontosabb most, hogy csakis a következő, azaz a holnapi meccsre koncentráljunk. Nem a jövőbe kell tekintgetnünk, hanem az adott találkozón kell kihozni magunkból a maximumot, mindent megtenni a jó eredményért. Akkor szépen alakulhatnak az előttünk álló napok, illetve a bajnokság végére a tabella is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában