Futsal / Galériával

2022.02.18. 10:47

Csak megszorongatni bírta a Deszket a kecskeméti Dirner-Siland

A 13. fordulóból elmaradt mérkőzést pótolt a kecskeméti Dirner-Siland Futsall Club csütörtökön este az MLSZ Regionális futsal bajnokság Csongrád-Csanád megyei csoportjában. A vendég a Deszk volt. Nagyot küzdöttek a kecskemétiek, de a vendéggyőzelmet nem bírták megakadályozni.

Vincze Miklós

Érvényesült a papírforma. Fotó: Bús Csaba

Kemény ellenfelet fogadott a Dirner-Siland, a tabella alapján a táblázaton a második helyén tanyázó Deszk mellett szólt a papírforma. Voltak hiányzók hazai és vendég oldalon is, de a hazaiak nem hagyták zavartatni magukat, nagy akarással és nagy koncentrációval kezdtek, és mindjárt az első percben meg is szerezték a vezetést a vendégek ellen. Szögletrúgásból gurították le a labdát Lakatos-Lengyelnek, aki jó tíz méterről bombázott a hosszú alsó sarokba. Egészen a félidő közepéig tartotta a hazai gárda az előnyét, Lakatos-Lengyel akár duplázhatott volna is, a 10. perc azonban a vendégek egyenlítő gólját hozta. Ez is pontrúgásból született, Lenyel gurított le egy szabadrúgást Plichta elő, aki balról, tíz méterről a rövid sarokba bombázott, 1–1. Ezt követően Csupity, majd Bánóczki értékesített egy-egy kidolgozott helyzetet, 1–3 volt az állás a félidőben.

A második játékrészben Lakatos-Lengyel ismét mindjárt az első percben beköszönt, ezt követően azonban már csak a deszkiek szereztek gólokat, szám szerint hármat, így 6–2 arányban megnyerték a mérkőzést.

Dirner-Siland Futsal Club–Deszk SC 2–6 (1–3)

Kecskemét, vezette: Bereczki Bence, Vida Sándor.

Dirner-Siland: Balla – Kovács Zs., Lakatos-Lengyel, Fekete A., Lóczi. Csere: Házi – Sándor, Nagy Sz., Fekete D., Bakos. Megbízott edző: Marosvölgyi Attila.

Deszk: Lengyel P. – Bánóczki, Amariutei, Deák, Lengyel Sz. Csere: Faddi – Plichta, Vincze, Rádóczi, Csupity. Edző: Molnár László.

Gól: Lakatos-Lengyel az 1., a 21., illetve Plichta a 10., 34., Csupity 12., Bánóczki 15., Deák 25., Lengyel Sz. 28. perc.

Sárga lap: Fekete D. 31., Lakatos-Lengyel 35., illetve Plichta 31., Lengyel Sz. 38. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában