labdarúgás / galériával

2021.10.26. 07:48

Pontot vett el a dobogós Kunszentmiklóstól a Katonatelep

A tizenhat csapatos mezőnyben kilenc kör után tizenkét ponttal a 7. helyen álló Katonatelep a huszonnégy ponttal második, a vesztett pontok tekintetében listavezető Miklósi GYFE csapatát fogadta a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában, a 10. fordulóban.

Vincze Miklós

Katonatelep - Kunszentmiklós megye III. Katonatelep Bács-Kiskun Megye Petőfi Népe Gulyás Sándor 2121/10/24

Fotó: Gulyás Sándor

Érdekes és kiélezett mérkőzésre volt kilátás, a Katonatelep ugyanis hazai pályán mindenki ellen pontszerzési esélyekkel lép pályára, a Kunszentmiklós pedig tudta, hogy egy győzelemmel akár az élre is állhat, hiszen ugyanebben a fordulóban az éllovas Ágasegyháza és a harmadik Ladánybene egymással találkozott. A mérkőzés annak nem okozott meglepetést, aki valóban szoros küzdelmet várt.

A hazai csapat az első negyedóra zárulta előtt Nyerges Gergő révén megszerezte a vezetést. Oláh Béla, a kunszentmiklósiak eddig a mérkőzésig tízgólos házi gólkirálya a 26. percben szerezte meg a vendégek egyenlítő gólját, amely saját maga tizenegyedik gólja az őszi idényben.

A második játékrészben már csak küzdöttek a csapatok, a kapuba nem bírtak betalálni, így végül megosztoztak a pontokon. A hazaiak számára értékes pontszerzés ez, mutatja a Katonatelep egyre határozottabb erejét, ugyanakkor a Kunszentmiklós – akiket idegenbe is elkísértek szurkolók – elszalasztott ugyan egy lehetőséget, hiszen a két riválisa egymással döntetlenre végzett, de azzal vigasztalódhat, hogy a Katonateleppel a közvetlen riválisainak is meggyűlhet még a baja.

Katonatelepi SE–Miklósi GYFE 1–1 (1–1)

Katonatelep, 110 néző, vezette: Kaszala Mihály (Arany Tamás)

Katonatelep: Szatmári – Homoki-Szabó (Sándor 46.), Kőrös, Péntek, Bagó (Polyák 76.), Sipos, Elek-Rembeczky, Csizmadia, Balla (Marosvölgyi 63.), Kovács Z. (Meggyesi 76.), Nyerges (Rendek 86.). Játékos-edző: Balla Krisztián.

Miklósi GYFE: Beszedics T. – Kovács Z., Hunti, Kévés, Balla, Oláh, Damásdi (Czigler 76.), Szántó (Kasza 46.), Márkus (Szőke 46.), Kelemen, Kovács T. Edző: Lovász Sándor

Gól: Nyerges a 14., illetve Oláh a 26. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában