labdarúgás / galériával

2021.10.16. 17:50

A Tiszakécske II legyőzte a listavezető Kiskőröst

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában a Tiszakécskei LC II a tabella élén tartózkodó Kiskőrös csapatát fogadta. Parázs hangulatú mérkőzésen a hazaiak otthon tartották a három pontot.

Szentirmay Tamás

Bagi Gábor: Jól éreztem a mérkőzés előtt, hogy jó ki csata lesz ezen a találkozón, igazi parázs mérkőzést volt. Aki ma Magyarországon jó labdarúgást akar látni, ilyen találkozókra kell elmenni, mert elég heves vérmérsékletűre sikerült. Két nagyon jó csapat játszott egymás ellen, a labdarúgás savát, borsát felvonultatták a pályán. Az eredményt illetően az döntött, hogy mi két helyzetünket berúgtuk, a Kiskőrös pedig csak egyet. Ez a mérkőzés is azt mutatja, hogy ez a mostani megyei I. osztályú bajnokság szerencsére nem egy, hanem több esélyes, és mindenkinek meg kell küzdeni a pontokért. Gratulálok a csapatomnak a hozzáálláshoz.

Füleki Antal: Azt gondolom, hogy elég jó játékot produkáltunk, minden szinten felvettük a versenyt, a majd nem minden poszton megerősített Tiszakécskével. Picin múlott a pontszerzésünk, igaz teljesen más játékot kellett játszanunk, mint eddig, de jól alkalmazkodtunk ehhez a játék stílushoz is. A játékosaimat meg kell dicsérnem, mert az utolsó másodpercig küzdöttünk, és partiban voltunk. Az első gólunkat olyan partdobásból kaptuk, amit nekünk kellett volna dobnunk, ez fordulópontja volt a mérkőzésnek. A vereség ellenére még egyszer mondom, hogy dicséret illeti a játékosaimat.

Tiszakécskei LC II–Kiskőrösi LC 2–1 (0–1)

Tiszakécske, 120 néző, vezette: Hagymási Attila (Tóth István, Sáfrán Ferenc)

Tiszakécske II: Baráth – Benkó (Hffmann 90.), Oláh, Lovas A., Gyurján, Káli, István, Gréczi, Tóth-Molnár (Steklács 74.), Tóth K., Lovas Zs. Edző: Bagi Gábor

Kiskőrös: Pajunvic – Szedmák, Hajnal Dunai (Amin 90.), Salami, Nagy A., Mihály, Tóth Á., Mokrickij (Pekker 59.), Barkóci, Pintyi. Edző: Füleki Antal

Gól: Káli 55., 82., ill. Szedmák 23.

Sárga lap: Tóth-Molnár 38., Lovas Zs. 45., Káli 58., István 92., ill. Salami 60., Pintyi 76., Barkóczi 86., Pekker 92.

 

Ezek is érdekelhetik