cselgáncs

2021.09.23. 10:17

Sikeres hétvégén vannak túl a KJC judosai

A hétvégi egri versenyen a kecskeméti klub versenyzői mind pontszerző helyen végeztek.

Kovács Nóra

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A hétvégén megkezdték a kecskeméti judosok az őszi versenyszezont. Az egri klub a hagyományukat követve idén is megrendezte az Egri Országos Rangsorversenyt, a 22. Tóth Péter Emlékversenyt. A szombati versenyen mintegy 400 judoka mérte össze tudását diák és serdülő korcsoportokban. A Kecskeméti Judo Club-KESI öt versenyzővel képviseltette magát. Jól kezdték a szezont a hírös városiak, mindannyian pontszerző helyen végeztek és négy érmet hoztak haza.

Nagy Nimród a Diák B. korosztályban 35 kilogrammos súlycsoportban győzött, Major Gábor a Diák A. 54 kilogrammos csoportjában állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A serdülők között Falusi Péter 40 kilogrammban ötödik helyen végzett. Szendrővári Zsombor a 66 kilogrammos súlycsoportban lett ezüstérmes, míg Lovászi Bendegúz 73 kilogrammos súlycsoportban a dobogó alsó fokára állhatott.

A judokáink komoly meccseket vívtak – értékelt Nagysolymosi Tibor, a KJC-KESI edzője. – Ezen a versenyen meglátszódott a nyári alázatos munka, melyet az edzéseken végeztek.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában